NordicBet* overtager Betsafes sponsorat af Superligaen og Betsafe Ligaen. Dermed skifter 1. division navn til NordicBet* Ligaen. Både Betsafe og NordicBet* er en del af Betsson*-koncernen, og sponsor-skiftet sker fordi NordicBet* med sit fokus på dansk fodbold er en mere naturlig sponsor...


Spilleselskabet Betsafe har med øjeblikkelig virkning valgt at sende sine sponsorrettigheder i forbindelse med Superligaen og Betsafe Ligaen videre til søsterselskabet NordicBet*. Dermed bliver NordicBet* en af de fire hovedsponsorer af Superligaen, mens Betsafe Ligaen ændrer navn til NordicBet* Ligaen. Sponsor- og navneændringer træder i kraft fra dags dato.

"Sponsor-skiftet har været planlagt i længere tid og sker som et led i vores strategi for de to brands. NordicBet* har sine rødder i dansk fodbold. De var nogle af de første på markedet med odds helt ned i de lavere danske rækker. På den måde udgør de et perfekt match for sponsoratet. Betsafe derimod har i de andre nordiske lande en mere udfordrende position, hvor der er fokus på ekstrem-sport, amerikanske ligaer og væddemål inden for områder som finans, underholdning og politik. Den position vil vi styrke i Danmark samtidig med, at vi dog vil holde fast i vores brede udvalg", siger Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Hos Divisionsforeningen, der ejer sponsorrettighederne til Superligaen og 1. division, ser direktør Claus Thomsen frem til at forsætte det konstruktive parløb under NordicBet*-paraplyen.

"Betsafe har i sin tid som sponsor for både Superligaen og Betsafe Ligaen bidraget til at øge interessen for dansk fodbold. Den udvikling kommer både klubber og fans til gode, og derfor glæder vi os til at fortsætte samarbejdet med NordicBet*", udtaler han.

NordicBet*s overtagelse af sponsoratet ændrer ikke ved den aftale, som Betsafe i sin tid tegnede med Divisionsforeningen. Det vil sige, at aftalen fortsat løber frem til udgangen af 2014.