Morten Olsen er færdig som landstræner, lyder vurderingen fra Nordicbet*, hvor der er odds på, om Malta-kampen bliver det sidste punktum for Olsen.

Efter den flotte indsats mod Italien har flere landsholdsspillere i toppen af hierarkiet opfordret DBU til at forlænge Morten Olsens kontrakt. Men den hopper bookmakeren NordicBet ikke på. Morten Olsen er færdig som landstræner, lyder vurderingen.

Danmark spiller tirsdag aften den sidste VM-kvalifikationskamp på hjemmebane mod Malta, og skal man tro bookmakeren NordicBet, bliver det også Morten Olsens sidste som landstræner. Der er odds 1,65 på, at Malta-kampen bliver et sidste punktum for Olsens 13 år lange tjans i spidsen for Danmark, mens pengene betales 2,10 gange igen, hvis han fortsætter efter nytår.

"Der er ingen tvivl om, at Morten Olsen er ekstrem populær blandt de fleste landsholdsspillere og har været en uvurderlig kapacitet for dansk fodbold gennem mange år som både spiller og træner. Selv om landsholdet i fredags spillede en god kamp mod et motivationsforladt italiensk hold, og der bestemt er potentiale i de mange nye talenter, så kan det ikke overskygge, at landsholdet specielt de seneste par år har set ganske slidt og idéforladt ud," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Går Morten Olsen som forventet af efter Malta-kampen, regner NordicBet med en dansk afløser, der efter al sandsynlighed allerede står klar i kulissen. 

"DBU har med god grund været glad for det tætte samarbejde med Morten Olsen og har flere gange nævnt, at man foretrækker endnu en dansk træner som efterfølger. Selv om kandidaterne ikke ligefrem står i kø, kan trænere som Morten Wieghorst eller Kasper Hjulmand nok godt overtales til en periode i nationens ypperste trænersæde", lyder det fra Tonni Munk Jensen.

NordicBet har odds 1,50 på, at DBU præsenterer en dansk træner, mens en udenlandsk af slagsen giver odds 2,40.

Er Danmark-Malta den 14. oktober den sidste kamp med Morten Olsen som landstræner?

Ja: odds 1,65

Nej: odds 2,10

Find NordicBets odds på landstræneren på www.NordicBet.dk under sport - fodbold - Danmark - specialspil

*BetXpert gør opmærksom på, at der kan være lave limit ved disse special-spil.