Sponsoreret indhold fra NordicBet

Kevin Magnussen må igen kigge langt efter podiepladser og champagnesprøjt i 2017. Til gengæld trækker Magnussen sig sejrrigt ud af den interne duel mod den erfarne Romain Grosjean. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet*.

Da Kevin Magnussen stormede ind på Formel 1-podiet i 2014, var flere klar til at udnævne Magnussen som en kommende verdensmester. Siden da har danskeren fristet en skuffende tilværelse i den tunge ende af motorsportens hurtigste klasse. Flere eksperter har derfor udråbt 2017-sæsonen som danskerens sidste chance for at indfri sit potentiale. Ifølge spilleselskabet NordicBet* er der god grund til at være fortrøstningsfuld.

NordicBet* tøver nemlig ikke med at gøre Magnussen til favorit i det interne kapløb mod den tidobbelte podievinder Romain Grosjean. Samler Magnussen flere point sammen end teamkollegaen betaler NordicBet* 1,85 gange pengene igen. Der er dog fortsat lange udsigter til en gentagelse af podiepladsen fra 2014. Ender danskeren på podiet i 2017 stiller NordicBet* odds 11 i udsigt.

”Selvom Kevin er et stykke fra hvor det bliver rigtig sjovt, kan man roligt se frem til en indædt kamp-i-kampen mellem Magnussen og Grosjean, hvor taberen nok må vinke farvel til Formel 1. Begge kørere har nemlig haft svært ved at leve op til prædikatet som kommende verdensmestre, så den kommende sæson er umiddelbart sidste livline”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Grosjean har dog ry for at miste fatningen, når han bliver presset. At Kevin allerede var hurtigst efter et par måneder i bilen har ikke gjort presset mindre. Det vurderer vi bliver udslagsgivende til Kevins fordel”.

Melbourne danner rammen om årets første Grand Prix, når Formel 1-sæsonen skydes i gang søndag 26. marts.

Hvilken kører får flest point i sæsonen?

Kevin Magnussen               1,85 Romain Grosjean                1,95

Vinder Kevin Magnussen et Formel 1-løb i 2017-sæsonen?

Ja                  21,00

Kommer Kevin Magnussen på podiet i et Formel 1-løb i 2017-sæsonen?

Ja                  11,00

Får Kevin Magnussen pole position i et Formel 1-løb i 2017-sæsonen?

Ja                  51,00