Den kommende weekend byder på bold fra den næstbedste danske række. Vi har samlet et odds-overblik over op- og nedrykningsfavoritter her…

Efter en lang, lang vinterpause er den næstbedste danske række, Nordicbet* Ligaen, ved at vågne af sit hi. I weekenden 23-24. marts ruller bolden igen og et par bookmakere har derfor sat odds på kommende op- og nedrykkere i ligaen.

Der er kun én nedrykningsplads at spille om eftersom FC Fyn er tvangsnedrykket efter konkursen, der også betyder, at de hold der stadig mangler at møde mandskabet får en gratis sejr i den eller de kampe.

- Puha, det kan godt være, det er tæt i Superligaen, men det er det godt nok også i 1. division, hvor tabellen jo lyver lidt og AB egentlig ligger over både Skive og Hjørring, da de har to ”gratis” kampe mod Fyn og de andre kun én, forklarer Jacob Nielsen fra Tipico.

Han vurderer at Skive er favoritter til at rykke ned og belønner dette udfald med odds 2,90. FC Hjørring, AB og Hobro IK er også med i nedrykningskampen og her vurderer Tipico, at sidstnævnte står med de bedste overlevelseschancer og giver odds 4,50 på at Hobro IK rykker ned.

Hos ligasponsorerne fra Nordicbet* er man ikke helt enig i Tipicos udlægning og holder i stedet AB som nedrykningsfavoritter til odds 2,80. Til gengæld belønner man med odds 4,15 hvis Skive viser sig at rykke ned.

NordicBet* Ligaen, nedrykkere:

AB: 3,80 - Tipico

Skive IK: 4,15 - Nordicbet*

Hobro IK: 4,80 - Nordicbet*

FC Hjørring: 3,45 - Nordicbet*

NordicBet* Ligaen, oprykkere:

Vejle BK: 1,80 - Tipico

FC Vestsjælland: 2,20 - Tipico

Lyngby BK: 2,40 - Nordicbet*

Viborg FF: 3,00 - Tipico

Brønshøj BK: 4,5 - Nordicbet*

Generelt virker der til at være lidt uenigheder i vurderingerne hos Nordicbet* og Tipico, og det plejer at være et godt grundlag for at spotte værdi.

Hvad siger brugerne? Er der værdi at hente på et op- eller nedrykningsspil på Nordicbet* Ligaen?