Det norske tipsorgans "TIPS", har netop kåret Årets bookmaker 2006, og resultatet blev som følger:

1. NordicBet* - 88 points
2. Expekt* - 86 points
3. Centrebet - 84 points
4. Betsafe - 83 points
5. Gamebookers - 75 points
6. Unibet* - 74 points
7. Sportingbet - 74 points
8. Ladbrokes - 71 points
9. Multibet - 71 points
10. Victor Chandler/Vikingbet - 70 points

Ifølge det norske spilmagasin TIPS overtager NordicBet* titlen som kåringen af "årets bookmaker 2006", mens sidste års vinder Expekt* må nøjes med en ærefuld andenplads i år.

Pointgivningen er foregået omkring brugervenlighed, registrering, ind- og udbetaling på kontis, udvalget af spilobjekter, tilbagebetalingsprocent, support m. mere.

Niels Carstens, marketing manager hos NordicBet* fortæller:

"Vi opnåede maximumspoints 10 ud af 10 mulige i kategorien brugervenlighed og design, registrering af kunder samt udvalg af spilobjekter. Endvidere fik vi 9 points ud af 10 mulige i tilbagebetalings procent og vi er meget stolte over awarden og takker vores kunder for gennem NordicBets fireårige eksistens hele tiden at have givet feedback tilbage til os, hvilket har gjort vi kan være på forkant med konkurrenterne og kontinuerligt lave forbedringer. Dette har åbenbart givet resultat og titlen er et stort cadeau til alle medarbejderne i selskabet".

NordicBet* har i dag omkring 130.000 kunder og med fastansatte, freelancere samt bookmakere over 100 ansatte. I 2005 kom selskabet ud med et overskud på omkring 15. mill. norske kr.

"Vi har ikke tænkt os bare at stå med armene over hovedet, men fortsætte med at forbedre os. I løbet af foråret har vi en hel ny og mere forbrugervenlig hjemmeside oppe at stå og vi introducerer livebetting omkring VM-starten i fodbold til sommer. Samtidigt har NordicBet* store tanker om at børsintroducere sig i løbet af 2006", slutter Niels Carstens fra NordicBet*.