Sponsoreret indhold fra NordicBet

NordicBet*, der er hovedsponsor for FC Helsingør, tilbyder nu fans med en NordicBet-konto gratis adgang for dem selv og en gæst til lørdagens kamp mod Silkeborg.

FC Helsingør har brug for al den hjælp, de kan få, i kampen for overlevelse i Superligaen. Lørdag tager Christian Lønstrups tropper imod en af bundkollegerne fra Silkeborg, og NordicBet* har besluttet at gøre en aktiv indsats for at skabe glade dage på lægterne.

Spilleselskabet sætter 1500 gratis billetter i rotation blandt både hjemmeholdets, samt udeholdets fans. Alle fans kan få en billet til sig selv og en ledsager efter eget valg. Eneste betingelse for at få fingrene i to gratis billetter er, at du har en NordicBet-konto, og at du henvender dig på [email protected]nordicbet*.dk, mens der stadig er billetter til rådighed.

”Vi er meget optagede af at bidrage til en god ramme omkring kampene i FC Helsingør. Fodbold handler om underholdning, og det er nu engang sjovest, når vi er mange ude på stadion. Derfor har vi valgt at sætte sammenlagt 1.500 gratis billetter i omløb til en kamp mellem to hold, der måske ellers ville have haft svært ved at fylde tribunerne”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kampen mellem Helsingør og Silkeborg spilles lørdag klokken 16. Helsingør har tabt de seneste seks kampe i træk.

Både nye og gamle NordicBet-konti vil være i spil til de gratis billetter, og der er ingen krav om spilleaktivitet.

Tilmelder du dig som FC Helsingør fan skal du skrive ”FCH Free Home”. SIF fans skriver ”SIF Free Away”

Læs mere om NordicBet* og spil på Superligaen på www.nordicbet*.dk