Nordicbet* har analyseret alle efterårets Superliga-kampe og fundet frem til de hold, der har været den bedste forretning spillerne ved 1X2-spil. Hobros darlings blev etter. Se top 3 og bund 3.

Hvilket Superligahold har været efterårets bedste forretning for spillerne? NordicBet har analyseret samtlige kampe i efteråret og konkluderer, at der var flest penge at hente i fyraftensprofferne fra Hobro.

Havde du spillet 100 kroner på sejr til hvert af de 12 Superliga-hold i samtlige kampe i efterårssæsonen, ville Hobro have været den bedste forretning. Sejr til oprykkeren i alle kampe havde givet spilkuponer med en samlet gevinst på 2.883 kr., og det var også Hobro, som stod for efterårets højeste vinderodds, da de sensationelt besejrede FCK i Parken. Ligaens førerhold, FC Midtjylland, ligger også godt til i regnestykket og ville have givet en samlet gevinst på 2.336 kr.

Den dårligste forretning har uden sammenligning været Silkeborg, som stadig har den første Superliga-sejr til gode.

"Hobro har jo på mange måder snydt os bookmakere igennem det meste af efteråret. Vi må erkende, at oddset i flere tilfælde har været for højt på oprykkerne, men heldigvis for os, så har kunderne heller ikke haft den store tiltro til dem. Kun enkelte har konsekvent spillet på de høje Hobro-odds, og de sidder nu tilbage med et solidt overskud efter det
flotte efterår," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"De fleste vælger at sætte spareskillingerne på storholdene, som alt andet lige også har størst chance for at vinde fra gang til gang. Man skal bare huske på, at oddset på FCK- og Brøndby-sejr sjældent er de største. Som efteråret også har vist, så giver det bedre mening at spille på de lidt mindre hold, som man har en god fidus til, for her er gevinsterne bare større, når de endelig går hjem."

De tre hold med den største gevinst ved spil på 100 kr. på samme hold som vinder i alle kampe i efteråret hos NordicBet:

Hobro 2.883 kr.
FC Midtjylland 2.336 kr.
Randers FC 2.135 kr.

De tre hold med den mindste gevinst ved spil på 100 kr. på samme hold som vinder i alle kampe i efteråret hos NordicBet:

Silkeborg 0 kr.
Esbjerg 720 kr.
SønderjyskE 925 kr.