Serie rækkerne i dansk fodbold startede skærtorsdag med pulje 3 i Danmarksserien samt tre puljer i Kval-rækken. Endvidere gik fodbolden i gang i de to Jyllandsserier.

De resterende Danmarksserie rækker fortsætter 2. påskedag, mens Fynsserien, Københavnsserien, Sjællandsserien, Bornholmerserien samt
Lollands-Falsterserien opstarter i starten af april måned.

NordicBet* er den udbyder der har størst spiludbud ned i de lavere danske fodboldrækker. Udover en perlerække af spil hver uge på ovennævnte rækker går vi i den nye danske fodboldsæson for serierne nu helt ned i den jyske, fynske, københavnske og sjællandske serie-1 også.

Kort sagt kan man hos NordicBet* spille på hele 26 fodboldrækker i dansk fodbold. Vi håber det bliver godt modtaget hos kunderne!

NordicBet* giver dig en total spiloplevelse på dansk fodbold.

Check det hele ud incl. SAS Ligaen samt 1. og 2. division – du finder det på NordicBet*'s hjemmeside, hvor du også kan spille på Danmarks to VM-kvalifikationskampe mod Kasakhstan lørdag i Parken samt mod Ukraine i Kiev onsdag aften.

Har du lyst til at besøge vores casino eller tage et slag poker logger du bare ind på vores website og du er klar til sjov underholdning på nettet. Er det første gang du prøver poker giver vi dig 25% bonus på første indskud.

Fortsat god påske med masser af spilmuligheder hos NordicBet* – total spiloplevelse.