Nordicbet* er ude med odds på Bendtners næste klub. Ender han i FCK til odds 5? Eller Aston Ville til odds 12? Rasmus B. Olesen analyserer her Bendtners muligheder.

Så står han der igen. I et medie-stormvejr med hænderne oppe foran ansigtet, mens han benægter at have gjort noget forkert. Vi har set det før. Nicklas Bendtner. En karriere på retræte.

Efter de seneste ugers polemik så skal Bendtner formentlig på klubjagt igen. Og denne gang med endnu sværere betingelser efter en sæson, hvor han har siddet mere udenfor pga. trænerens prioriteringer end pga. skader. Sådan noget koster på prisen og på bundlinjen af lønsedlen, når nye aftaler skal forhandles i hus.

Vi kan godt væbne os med tålmodighed. For den kommende sommer vil være én lang transfer-saga omkring Nicklas Bendtner, der inden længe forventes at være uvelkommen i Wolfsburg, og som næppe sætter sit eget lys under en skæppe.

Han vil, formoder undertegnede, gerne videre. Til en klub der er mindst lige så stor, en liga der er mindst lige så prestigefyldt og med en kontrakt, der er mindst lige så indbringende. Men dét kommer næppe til at ske.

Nordicbet* har sat odds på Bendtners næste klub og et mønster af sekunda-klubber tegner sig. Der bliver ikke CL-kampe til Bendtner i næste sæson (medmindre han på mirakuløs vis spiller sig ind hos Wolfsburg) og bejlerne vil primært være midterklubber fra Frankrig og Tyskland samt PL-bundklubber som Aston Villa og Newcastle, eller oprykkere fra Championship....og så lige FCK.

Nordicbets odds på Bendtners næste klub: 

Vinder

Bedste odds
FC København 5,00
Watford 8,00
Bournemouth 8,00
Newcastle 12,00
Sunderland 12,00
Hull 12,00
Aston Villa 12,00
Leicester 15,00
Lille 15,00
Norwich 19,50

Bendtner til FCK?

Rygtet der nægter at dø, og som efterhånden giver mere og mere mening. Bendtner har brug for at få karrieren tilbage på rette spor og lave masser af mål. FCK har brug for at at indhente og distancere FC Midtjylland på den danske scene. Budgettet er større end nogensinde før hos FCK. Brikkerne passer sammen.

Tonni Munk Jensen, oddssætter hos Nordicbet* vurderer, at kæresten Julie Zangenberg kan få betydning for klubvalget:

"Det vigtigste for Bendtner lige nu er selvfølgelig, at han i FC København vil kunne være fast mand og stjernespiller i klubben. Hjemme i hovedstaden vil han kunne kickstarte karrieren, men samtidig får han også mulighed for at være tættere på kæresten og familien. Prioriterer han de ting denne gang, så bør København lokke frem for endnu et udlandseventyr", siger han.

Odds 5,00 for et skifte til FCK er dog lidt i underkanten efter min mening. Ikke mindst fordi det endnu ikke er afklaret, om Bendtner ER uønsket i Wolfsburg. Hertil kommer, at der er lang tid til næste sæson starter, og Bendtner har før været en mester i "the waiting game".

Han har intet imod at vente på, at øvrige parter bliver enige, eller at der kommer et udspil, som er lukrativt nok til, at han vil rykker rødderne op og skifter scene.

Det ville være fantastisk for Superligaen og FCK, hvis Bendtner vender hjem. Men der er lang vej, før det lykkes. Men hvor han ender, det er et åbent spørgsmål. For som det er lige nu kan jeg ikke se, hvilken klub der vil betale overgangssum og pænt høj løn for en utilpasset spiller, der ikke præsterer.