NordicBet * har altid været kendt for et stort spiludvalg på praktisk talt alle idrætsgrene samt underholdning og entertainment. Samtidigt med at SAS Ligaen i forbold går i gang igen førstkommende lørdag er intensiteten og spændningen på sit højeste i spillet alle danskere elsker – håndbolden.

Vi ved også at danskernes har taget dame håndbolden til sig. Når Slagelses håndbolddamer på lørdag eftermiddag kl. 16.20 træder op i Champions League kvartfinalen i Elda i Spanien vil der være op mod ½ million seere til kampen på TV 2. Tallene taler for sig selv – danskerne elsker dame håndbold.

NordicBet * går tæt på den spændende udekamp for Slagelse i Elda mod Orsan Elda Prestigio. Vi har et stort og spændende udvalg af spil muligheder på Champions League matchen i Spanien. Tilmed kan du fornøje dig med den LIVE foran skærmen i stuen.

At der bør være forskel på de to hold ses på de respektive odds for at vinde damernes Champions League:

Orsan Elda Prestigio: 120,0 Slagelse FH 2,70

Du scorer mest guld på de mange forskellige sidebets og væddemål omkring denne kamp: Topscorer i kampen lørdag:

Popovic, Slagelse 2,35
Fridrikas, Slagelse 3,50
Lungu, Slagelse 6,50
Silvana Ilic, Orsan Elda 7,0
Rikke Hørlykke, Slagelse 25,0

Har Rikke Hørlykke dagen der bare siger spar-2 til alt og hun bliver topscorer i kampen?

Der er desuden spændende væddemål på om spillerne scorer over 3,5 mål eller 4,5 mål. Hvilken halvleg bliver der scoret flest mål i ? Hvem er det første hold der scorer henholdsvis tre mål eller fem mål i kampen?

Handicap odds og total antal mål i kampen eller hvad med H2H væddemål mellem Popovic og Fridrikas sat op mod hinanden: 1,60 - 2,20

Gå ind på NordicBet * og se alle de spændende spil muligheder og odds på denne Champions League kvartfinale i Elda og vær med foran skærmen med masser af ekstra spænding sammen med NordicBet * – du finder os på www. nordicbet * .com

Vi minder også om SAS Ligaens opstart i fodbold lørdag – søndag. NordicBet * har masser af odds på liga starten og jo mere de lavere divisioner og serier kommer i gang har utallige væddemål på disse kampe. I sæsonen har vi odds helt ned i serie-1 rækkerne.

NordicBet * ønsker god spilweekend – både på damehåndbolden og fodbolden.