Sponsoreret indhold fra NordicBet

Forbered dig på denne weekend's fodbold-fest!

Denne weekend byder dig på en masse fantastisk fodbold i Europa, og vi har et spektakulært tilbud til dig. Indbetal 500kr. og få 3 x 100kr. riskfree bets som kan bruges på fodbold her i weekenden. Der er et kæmpe væld af spil at bette på i de kommende dage. 

I Premier League besøger titelkandidaten Arsenal, Old Trafford i en kamp hvor ingen af holdene har råd til at tabe. Sandsynligvis går Arsenal ret sikkert hen og tager 3 vigtige point mod United, der havde lidt problemer med at vinde på Old Trafford i sæsonen.

I England har vi også finalen af Capital One Cup, der finder sted søndag på Anfield, hvor Liverpool står mod førhenværende favorit, Manchester City. Liverpool får nok ikke en bedre chance til at vinde en titel i denne sæson. Oddsene på Liverpool's sejer i regulær tid er lige nu på 3.35!

I Spanien har vi den brand-varme Madrid Derby hvor Real Madrid byder Atlectico Madrid velkommen til Santiago Bernabeu. Begge hold har desperat brug for 3 point for at kunne spille i toppen med Barcelona.

De regerende mestre, Barcelona står overfor en hård opgave på deres hjemme-bane når de går mod Seville søndag aften.

Hvis det ikke var nok, så har vi også den prestigefyldte Derby d'Italia mellem Juventus og Inter Milan.

Indbetal 500kr. nu og få 3 risikofrie spil at spille for i denne superweekend!

Læs mere om tilbuddet på NordicBet her.