FC København vil i de kommende år investere massivt i fodboldafdelingen og forventes at forstærke truppen allerede i det kommende transfervindue i januar.

Ifølge bookmakeren NordicBet* kan flere landsholdsspillere være at finde i FCK-dragten, når forårssæsonen begynder. Se listen over de mest oplagte rød-hvide FCK-køb.

En foreløbig tredjeplads i Superligaen og eliminering fra Champions League er ikke tilfredsstillende for Danmarks største klub, som allerede nu er gået på jagt efter forstærkninger. Ifølge bookmakeren NordicBet* er det nærlæggende for FC København at finde nye profiler på det danske landshold, og NordicBet* har derfor sat odds på, hvilke Olsen-esser der er de varmeste emner i FCK netop nu. Emil Larsen og Kasper Kusk topper listen i henholdsvis odds 3,00 og 5,00.

"FC København har lavet en del fejlkøb i de seneste transfervinduer, så det vil være oplagt at kigge nærmere på de spillere, som man kender godt, og som man ved kan integreres i truppen fra dag ét. Derfor er de danske landsholdsspillere naturligvis interessante, og med den større pengepung er der også muligheder for at lokke flere af de spillere til, som før var uden for rækkevidde. Det er ikke længere utænkeligt, at FCK henter profiler som Krohn-Dehli, Zimling eller Leon Andreasen til klubben, og udover Agger, Kjær og Fischer vil alle landsholdsspillere i teorien være interessante for FCK netop nu," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der har størst fidus til OB's Emil Larsen
og Kasper Kusk fra AaB. Og det er ikke tilfældigt, at netop to Superliga-spillere er de største favoritter til et vinterskifte.

"De hjemlige spillere er langt billigere end de landsholdsprofiler, der er på kontrakt i udlandet. Emil Larsen og Kasper Kusk er lige præcis de udfordrende typer, som Ståle Solbakken har efterlyst, og med erfaring fra landsholdet har de også bevist, at de kan gøre sig på internationalt niveau. Derfor er det også langt mere sandsynligt, at FCK giver 3-5 millioner for Larsen eller Kusk, der har fremtiden med sig, frem for at punge ud med 25 millioner for Krohn-Dehli, der er over 30 år," vurderer Tonni Munk Jensen.

Den gamle anfører i klubben, William Kvist, giver odds 15 for et comeback, mens det er noget mindre sandsynligt, at Nicklas Bendtner i odds 100 vender tilbage til FC København nu.


Hvilke landsholdsspillere henter FC København i januar måneds
transfervindue?


Emil Larsen: odds 3,00

Kasper Kusk: odds 5,00

Peter Ankersen: odds 5,50

Casper Sloth: odds 7,50

Michael Krohn-Dehli: odds 10

Leon Andreasen: odds 12,50

Jesper Juelsgaard: odds 12,50

Stephan Andersen: odds 12,50

Lasse Schöne: odds 15

William Kvist: odds 15

Daniel Wass: odds 15

Nicki Bille: odds 15

Niki Zimling: odds 20

Andreas Bjelland: odds 25

Morten Duncan: odds 35

Martin Braithwaite: odds 50

Nicolai Boilesen: odds 50

Nicklas Helenius: odds 75

Andreas Cornelius: odds 100

Nicklas Bendtner: odds 100

Kasper Schmeichel: odds 100

Simon Kjær: odds 150

Viktor Fischer: odds 500

Christian Eriksen: odds 500

Daniel Agger: odds 500

*BetXpert gør opmærksom på, at der kan være lav limit på disse special-spil.