NordicBet * har doneret 20.000 norske kr. til Røde Kors i forbindelse med katastrofen omkring flodbølgen i Sydøstasien.

Det norsk ejede bookmakerselskab fik i dagene efter katastrofen mange mails hvor kunderne opfordrede NordicBet * til at bidrage økonomisk.

”Flere af NordicBets kunder har fortalt at de selv personligt har doneret til en af hjælpeorganisationerne omkring tragedien i Sydøstasien. Vi fik flere og flere opfordringer om også at støtte med økonomisk hjælp og det betænkte vi os ikke på, men har doneret 20.000 norske kr. til Røde Kors”, fortæller Team NordicBet * fra selskabets europæiske kontor i Tallinn, Estland.

Team NordicBet * fortæller også at mange af selskabets egne medarbejdere udover NordicBets overordnede støtte til Røde Kors har støttet en af de mange hjælpeorganisationer.

NordicBets norske direktør Jan Svendsen var selv i Thailand og holde jul med sin søn og sin søster samt hendes to børn. De fik katastrofen ind på nærmeste hold fra hotellets balkon og så ifølge Jan Svendsen tragedier de aldrig vil glemme. Jan Svendsens søster var dybt chokeret og blev fløjet hjem til Norge dagen efter katastrofen sammen med de tre børn. Jan Svendsen blev evakueret til Bangkok, hvor han stadig befinder sig og meldes i god behold.