Sponsoreret indhold fra NordicBet

Kasper Hjulmand er som ventet færdig i Bundesligaklubben Mainz, men i Danmark er han fortsat et af de absolut største trænernavne.

Ifølge bookmakeren NordicBet kan Hjulmand inden længe stå på sidelinjen i Brøndby. Blækket er knap tørt på Kasper Hjulmands fyreseddel i Mainz, før spekulationerne om trænerens næste destination er blusset op. Den danske toptræner er fortid i Mainz efter blot en enkelt sejr i 13 kampe, men bookmakeren NordicBet regner ikke med, at Kasper Hjulmand bliver ramt af langtidsarbejdsløshed.

For en stund har han nok brændt mulighederne for at blive træner i en europæisk storklub, men i Danmark husker man Hjulmands flotte arbejde i FC Nordsjælland, og mange klubdirektører vil slikke sig om munden ved udsigten til at kunne tegne kontrakt med manden, der bragte det danske mesterskab til Farum. NordicBet har et godt øje til Brøndby, hvor Thomas Frank fortsat mangler at bevise sit værd. Tager Hjulmand fra Tyskland til Vestegnen, er der blot odds 2,75 at hente hos NordicBet.

"Kasper Hjulmands trænerrejse kan meget vel komme til at ligne Ståle Solbakkens ditto. Først et mesterskab i Danmark, dernæst et mislykket ophold i en Bundesliga-klub for til sidst at vende tilbage til Superligaen. Spørgsmålet er, om Hjulmand lige som Solbakken skal omkring en mindre udlandsklub, før han vender hjem, men vi føler os ret overbeviste om, at han inden længe er tilbage i Superligaen. Her virker Brøndby som den mest oplagte klub," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"I Superligaen er det kun AaB, som p.t. står og mangler en træner. Hjulmand har sandsynligvis højere ambitioner end det, og en større stilling kunne vente på ham i Brøndby. De blå-gule fra Vestegnen har store ambitioner, som endnu ikke er blevet indfriet med Thomas Frank ved roret. Frank er muligvis for grøn til at løfte opgaven, mens Hjulmand omvendt har bevist, at han kan vinde titler og står for attraktiv, offensiv fodbold, som Brøndby gerne vil spille. Hvis ikke Brøndby får medaljer eller vinder pokaltitlen, er Thomas Frank nok fortid og vejen banet for Kasper Hjulmand."

Ifølge NordicBet kan tjansen som A-landsholdstræner dog også blive aktuel for Hjulmand. Det kræver dog, at DBU prikker Morten Olsen på skulderen, hvilket næppe sker før tidligst om et år. Hedder den næste landstræner Kasper Hjulmand, betaler NordicBet pengene fire gange igen.

Hvor fortsætter Kasper Hjulmand sin trænerkarriere?


Brøndby 2,75
AaB 3,20
A-landsholdet 4,00
FC Midtjylland 7,00
Malmø 10,00
FC Nordsjælland 14,00
Randers FC 16,50
U21-landsholdet 16,50
Talentudviklingschef, DBU 19,50
AGF 30,00
FC København 30,00
Rosenborg 30,00
Bundesligaen 50,00
Premier League 50,00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds/Fodbold/Danmark/Specialspil