Nedrykningskampen i Superligaen bliver benhård, da mindst otte hold kan føle sig truet, når der i denne weekend tages hul på de sidste 15 spillerunder.

Hos bookmakeren NordicBet* bliver langt de fleste indskud placeret på traditionsklubberne AGF og OB.

Denne sæsons Superliga er en af de tætteste i mange år. Randers på femtepladsen er kun fire point foran Esbjerg under nedrykningsstregen, så kun ganske få hold kan føle sig sikker på overlevelse, når forårskampene fløjtes i gang. Skal man tro bookmakeren NordicBets kunder, trækker to af landets største klubber det korteste strå i nedrykningsdysten.

Hele 75 pct. af spillene på de kommende nedrykkere er således placeret på AGF eller OB, der begge kun ligger tre point over stregen.

"Jeg forstår udmærket vores kunder i dette tilfælde. Sønderjyske og de to oprykkere, FC Vestsjælland og Viborg, er på papiret de største favoritter til at rykke ned, men lige præcis AGF og OB er klubber, som har det utrolig svært, når modgangen og nedrykningsspøgelset rykker tæt på," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Sønderjyske har stor erfaring med at kæmpe med nedrykningsspøgelset og ved, hvd der kræves for at havne over stregen efter 33. spillerunde. Oprykkerne Viborg og FC Vestsjælland har fra første kamp været indstillet på at skulle have fokus på nedrykningsstregen, mens AGF og OB ikke har samme mentalitet.

"FC Vestsjælland og Viborg, er på papiret de største favoritter til at rykke ned, men lige præcis AGF og OB er klubber, som har det utrolig svært, når modgangen og nedrykningsspøgelset rykker tæt på."

-
NordicBets Tonni Munk Jensen

"Selvforståelsen i de to gamle storklubber hænger ikke rigtig sammen med den nuværende kvalitet og det spil, som vises på banen, så en pointmæssig krise kan lynhurtigt blive selvforstærkende på grund af det enorme pres fra tilskuere, ledelse og sponsorer.

På den anden side råder AGF og OB over mandskaber, som burde være gode nok til at klare skærene, så derfor er vores nedrykningsodds på de to klubber stadig relativt højt," siger Tonni Munk Jensen.
 
Rykker AGF ud af Superligaen, er der odds 5,00 at hente hos NordicBet*, mens en OB-nedrykning ligger i odds 8,00.

Sønderjyske i odds 1,30 er fortsat storfavorit til at ryge ud af landets bedste række efter denne sæson.


Find NordicBets odds på Superligaen under sport - fodbold - Danmark - Superligaen sæsonspil

 

Hvem tror I rykker ud af Superligaen og hvor finder vi værdien?

Hvilke hold rykker ud af Superligaen?

 Nordicbet* odds
Sønderjyske 1,30
Viborg 1,90
FC Vestsjælland 3,55
AGF 5,00
Esbjerg 5,50
Randers 7,00
OB 8,00
FC Nordsjælland 15,00
Brøndby 55,00
AaB 100
FC Midtjylland 750
FC København 1000