Tre nederlag i træk har bragt AGF faretruende tæt på nedrykningsstregen. Sammen med SønderjyskE er AGF nu favorit til rykke ned.

Chokeffekten efter fyringen af Peter Sørensen blev hurtigt afløst af nye nederlag i AGF, som nu kun har et forspring på to point ned til Viborg under nedrykningsstregen. For den midlertidige træner Jesper Fredberg og hans kriseramte mandskab venter nu tre svære kampe mod FC København, FC Midtjylland og Brøndby. Nederlag i flere af disse kampe
vil sende AGF endnu tættere på afgrunden, og bookmakeren NordicBet betaler nu kun pengene 2,05 gange igen, hvis AGF atter må en tur ned i landets næstbedste række.

"Fortsætter spillet i samme dur, rykker AGF uden tvivl ned"

- Tonni Munk Jensen

"29 point på nuværende tidspunkt af sæsonen er i sig selv ikke en katastrofe, men når man tager med i betragtningen, at spillet overhovedet ikke hænger sammen, at man ikke har scoret et mål i snart fem timer, og at selvforståelsen i en klub som AGF næppe kan holde til at være placeret under stregen med 4-5 kampe tilbage af sæsonen, så bør alle advarselslamper i Aarhus være tændt lige nu," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der ikke er bleg for at kalde AGF for favorit til at rykke ned.

"Lige nu og her er Sønderjyske og AGF vores favoritter til at rykke ned. Sønderjyske, fordi de stadig har et efterslæb fra efteråret, som kan være svært at indhente, mens AGF simpelthen har været det dårligste hold af alle i forårets kampe. Det kan blive aarhusianernes redning, at truppen trods alt har potentialet til at spille langt bedre, men
fortsætter spillet i samme dur, rykker AGF uden tvivl ned," konstaterer Tonni Munk Jensen.

Sønderjyske har ifølge NordicBet størst risiko for at rykke ud af Superligaen og ligger i odds 1,70, mens Viborg og FC Vestsjælland heller ikke kan vide sig sikre i henholdsvis odds 2,10 og 2,40.

Hvilke hold rykker ud af Superligaen 2013/14?

Nordicbet* odds
Sønderjyske 1,72
AGF 2,05
Viborg 2,10
FC Vestsjælland 2,40
Randers FC 3,50
OB  12,00
FC Nordsjælland  30,00
Esbjerg 40,00