Seks gange har Lukas Spalvis bombet for mesterskabsfavoritterne i foråret, og NordicBet* ser AaB-kometen som favorit til titlen som forårets topscorer.

AaB's 19-årige Lukas Spalvis er kommet på alles læber efter endnu en pragtpræstation og to mål i weekendens sejr over Brøndby.

Unge Lukas Spalvis begyndte sæsonen langt nede i AaB's angrebshierarki, men skader og formdyk hos angrebskollegaerne gav Spalvis chancen i det tidlige forår, og siden har han ikke set sig tilbage. Indtil videre er
det blevet til tre mål i to pokalkampe og seks fuldtræffere i Superligaen. Spalvis har allerede distanceret de øvrige klubbers angrebsprofiler i forårets kampe, og NordicBet* forventer, at kometen fra Litauen holder den position året ud. Sker det, er der odds 2,10 at hente hos NordicBet*.

"Stort set ingen havde set gennembruddet komme så hurtigt og med så stor kraft. Selv i AaB må de knibe sig i armen over, at endnu en modig beslutning har givet fuld bonus i en sæson, hvor alt ser ud til at gå op i en højere enhed for nordjyderne. Spalvis var ved årsskiftet ukendt for de fleste, men har med en imponerende målnæse og træfsikkerhed slået sit navn fast. Det er ikke utænkeligt, at AaB har fundet en ny Peter Møller eller Rade Prica," siger NordicBet*s oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Thomas Dalgaard er umiddelbart den største udfordrer. Han er kun to mål efter Spalvis og scorer ud af ingenting. Hvis Duncan bliver hurtigt klar, kan han også blande sig, mens FCK's angrebsduo Cornelius og 
Vetokele også pludselig kan score mål på samlebånd. Alle er dog allerede nogle mål efter Spalvis, og på et AaB-hold, der skaber masser af chancer og tilmed har et overkommeligt slutprogram, tror vi mest på Spalvis som forårets topscorer."


Onsdag aften skal Lukas Spalvis og AaB i aktion igen, når det gælder 
udekampen mod Viborg.

Hvem bliver forårets topscorer i Superligaen? (Scorede mål i parentes)

Nordicbet* odds
Lukas Spalvis (6 mål) 2,10
Thomas Dalgaard (4 mål) 3,50
Morten Duncan (3 mål) 5,00
Mostafa Abdellaoue (4 mål) 8,00
Andreas Cornelius (2 mål) 10,00
Igor Vetokele (2 mål) 12,50
Kim Aabech (4 mål) 12,50
Ronnie Schwartz (2 mål) 15,00
Tommy Bechmann (4 mål) 15,00
Mushaga Bakenga (3 mål) 15,00
Simon Makienok (2 mål) 17,50
Kasper Kusk (2 mål) 30,00
Sylverster Igboun (2 mål) 40,00