Lørdagens opgør på Goodison Park mellem Everton og Manchester United blev meget spændende for en række kunder hos verdens største spillebørs Betfair*.

Efter at United havde bragt sig foran med 3-0 inden pausen blev en sejr til Ferguson's tropper handlet til odds 1,01 ved begyndelsen af anden halvleg.

Det vil sige at hvis man var optimistisk og troede på at Everton ville komme stærkt tilbage i anden halvleg, kunne man sælge en United sejr for 1.000 kr. til odds 1,01 således at man ville vinde 1.000 kr. hvis Everton vandt eller fik uafgjort, hvorimod man kun ville tabe 10 kr. hvis United vandt.

Hos Betfair* blev der omsat for en halv million kr. til odds 1,01 og knap en halv million til odds 1,02 og 1,03, og der er nok ingen tvivl om at de folk som havde spillet på United til disse lave odds efterhånden som halvlegen skred frem og Everton fik udlignet ved Kilbane i det 75.
minut har fået sved på panden.

Nu gik det alligevel godt idet Nistelrooy scorede sejrsmålet i det 89. minut, og mens tilhængerne af United kunne drage et lettelsens suk, har der nok været nogle af de Betfair* kunder der troede på et Everton-mirakel i anden halvleg som har ærgret sig...

Hos Betfair* er der mulighed for at spille på alle Premier League kampe helt til sidste dommerfløjt.