Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Gudmundur Gudmundsson stopper som landstræner for herrernes håndboldlandshold, og afløseren bliver ifølge Danske Spil* Nicolaj Jacobsen.

Gudmundur Gudmundsson stopper til sommer som træner for det danske landshold. Danske Spil* er ikke i tvivl om, hvem afløseren for islændingen bliver. Nikolaj Jacobsen er det oplagte valg, mener oddssætter hos Danske Spil* Jan Trier.

Danske Spil* giver således odds 1,55 på ham.

- Han er storfavorit til at blive næste landstræner, siger Jan Trier.

- Han kender alt til DHF og det nuværende landshold. Derudover har han haft masser af succes som træner i Rhein-Neckar Löwen i de seneste år, så han ved, hvordan man skaber et vindende hold, siger Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil*.

- Det er nogle store sko, han skal udfylde. Gudmundsson vandt OL-guld i sommer, men hvis nogen kan løfte arven, så er det Jacobsen. Han er også en type, der nyder stor respekt blandt spillerne på det nuværende hold, så det virker som et godt match, siger Jan Trier.

Jacobsen vandt det tyske mesterskab med Rhein-Neckar i 2015/2016, mens han førte holdet til sølvmedaljer i sæsonen før. Som aktiv spiller nåede han at blive Årets Spiller i Danmark to gange, mens han også har tre tyske mesterskaber på CV’et.

Andenfavorit til jobbet er Ljubumir Vranjes, som Danske Spil* har sat til odds 5,00. Derefter kommer navne som Dagur Sigurdsson og Klaus Bruun Jørgensen.

Se Danske Spils odds på næste, danske landstræner lige her: https://danskespil.dk/oddset/håndbold/international/outright