Ladbrokes havde under VM slutrunden i Tyskland den danske landsholds- og Fulhamspiller, Niclas Jensen tilknyttet som VM ekspert.

De danske Ladbrokes spillere kunne under hele VM modtage løbende spilletips fra Niclas Jensen via e-mail.

Samtidig havde Ladbrokes og Niclas Jensen indgået en forhåndsaftale om, at hver gang Niclas tippede rigtigt ville gevinsten herfra kunne doneres til et velgørende formål. Det lykkedes Niclas at ”tjene” hele 43.000 kroner ind under VM slutrunden, penge som han nu har valgt at donere til den afdøde Næstvedspiller, Rasmus Greens kæreste og barn.

Niclas Jensen udtaler i den forbindelse ”Det var nemt for mig at træffe beslutningen om, at pengene skulle gå til Rasmus Greens kæreste og lille barn. Det er jo en meget forfærdelig situation, som man selvfølgelig ikke kan sætte sig ind i. Ligeledes ved jeg jo godt at disse penge selvfølgelig ikke kan erstatte det tab de har lidt, men måske kan de afhjælpe nogle af de problemer der ellers er opstået ovenpå denne tragiske begivenhed.”

Ladbrokes anerkender naturligvis i allerhøjeste grad Niclas Jensens valg og håber at pengene kan gøre gavn i den svære tid.