Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Nicklas Bendtner blev mandag fritstillet af Wolfsburg og har dermed spillet sin sidste kamp for den tyske Folkevognsklub i denne omgang.

Dermed står det den danske landsholdsangriber frit for at finde en ny arbejdsgiver, og det store spørgsmål er nu i hvilken retning Bendtner og agent Ivan Marko Benes kigger? Danske Spils oddssættere har kigget på de mulige destinationer og ét land skiller sig ud – England.

Spiller Nicklas Bendtner pr. 1. september 2016 i England er der odds 2,50 at hente på favoritudfaldet, mens en outsider-mulighed er Kina til odds 4,00. Ender Bendtner i Danmark 5-dobles indsatsen på Oddset.

- Vi tror, at Nicklas Bendtners største muligheder rent klubmæssigt ligger i England, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- I England har Nicklas Bendtner tidligere i karrieren oplevet momentvis pæn succes i både Arsenal,

Birmingham og Sunderland, hvor den kontante og direkte spillestil har passet godt til den danske angribers spillestil, hvorimod det aldrig blev til den store succes i hverken italienske Juventus eller tyske Wolfsburg.

- Bendtners agent har udtalt, at han nu skal ”træffe modne valg, der finder tilbage til kernen”. Dette mener vi stemmer godt overens med, at Bendtner primært vil orientere sig imod England. Tidligere på året vurderede vi, at FC København ville være Bendtners oplagte klubvalg ved et skifte væk fra Wolfsburg, men med de seneste udtalelser, vurderer vi nu kun Bendtners barndomsklub som outsider i spillet om hans næste klub, siger Peter Emmike.

Spil på Bendtners fodboldmæssige fremtid hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/transfer/outright

Hvor spiller Nicklas Bendtner pr. 1. september 2016?

England                               odds 2,50

Kina                                     odds 4,00

Danmark                              odds 5,00

USA                                     odds 8,00

Rusland                               odds 12,00

Frankrig                               odds 20,00

Tyskland                              odds 25,00

Skotland                              odds 25,00

Italien                                  odds 25,00

Spanien                               odds 25,00

Bemærk: Der er tilbagebetaling af alle væddemål, hvis Nicklas Bendtner stadig er klubløs pr. 1/9-2016.