Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det ville være synd at sige, at Nicklas Bendtner har været garant for scoringer i 2014.

Faktisk har den lange landsholdsangriber ikke scoret siden 1. januar 2014, hvor Bendtner kom på tavlen i en Premier League-kamp for sin daværende klub Arsenal.

Siden er den danske angriber skiftet til tyske Wolfsburg, hvor det dog heller ikke er lykkes for Bendtner at komme på måltavlen. Og spørger man Danske Spil, så er der ikke meget, der tyder på, at Nicklas Bendtner kommer til at ændre på den lange måltørke lige foreløbigt.

Danske Spil tror nemlig ikke meget på, at Nicklas Bendtner kommer til at score for Wolfsburg i Bundesligaen i 2014.

- Vi kan konstatere, at det ser sort ud for Nicklas Bendtner i øjeblikket, hvor han slet ikke er en del af truppen. Både Ivica Olic og Bas Dost står foran danskeren i køen i angrebet, så er det svært at få øje på lyspunkter for Bendtner i den nuværende situation. Vi tvivler derfor stærkt på, at han i sin nuværende forfatning kommer på måltavlen i ligaen i 2014, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Danske Spil er så sikre på, at Bendtner ikke formår at score så meget som ét enkelt mål i Bundesligaen i 2014, at det blot giver odds 1,15. Omvendt er der gode odds at hente, hvis man tror, Bendtner viser målformen inden årsskiftet. Mindst ét mål af den danske landsholdsangriber for sin klub i Bundesligaen i 2014 giver således odds 4,50.

- Meget kan selvfølgelig ændre sig på kort tid i fodboldens verden, men som situationen er for Bendtner i Wolfsburg lige nu, så tror vi ikke, at der er mere end godt 20 procents chance for, at vi får hans debutmål at se i Bundesligaen i 2014, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Scorer Nicklas Bendtner mindst ét mål for Wolfsburg i Bundesligaen i 2014?
Ja – odds 4,50
Nej – odds 1,15