Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Vincenzo Nibali var helt suveræn i årets Tour de France, som italieneren vandt med næste otte minutters forspring ned til franske Jean-Christophe Peraud på andenpladsen.

Men selvom Nibalis sejr er den mest suveræne siden Jan Ullrichs tilbage i 1997, så kommer Astana-kaptajnen næppe øverst på sejrsskamlen i det franske etapeløb igen til næste år.

Det vurderer Danske Spils oddssættere.

- Nibali var helt suveræn og vandt helt fortjent årets Tour de France i overbevisende stil. Men man skal ikke glemme, at både Chris Froome og Alberto Contador udgik af løbet efter styrt. Næste år må vi formode, at de begge er tilbage på cyklen, og så kommer årets Giro-vinder Nairo Quintana nok også til start, og så tror vi, at Nibali kan få svært ved at gentage triumfen, siger Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Nibali kun tredjefavorit
Danske Spil har sat vinder-odds på næste års Tour de France, og her er 2013-vinderen Chris Froome favorit. Briten giver odds 2,50 efterfulgt af Tinkoff-Saxos spanske kaptajn Alberto Contador, der er Danske Spils næststørste Tour-favorit til odds 3,50.

Skulle Nibali gentage sejren i 2015-udgaven af verdens største cykelløb, så giver det pengene 5,00 gange igen.

- Vi kender ikke ruten for Tour de France 2015 på nuværende tidspunkt, så det er selvfølgelig et usikkerhedsmoment, men vi vurderer, at både Chris Froome og Alberto Contador generelt set bare er stærkere etapeløbsryttere end Nibali, forklarer Hans-Henrik Busk Stie.

Danske Spil har også sat vinder-odds på et par ryttere, der ikke hører til blandt de allerstørste Tour-kandidater, men som har imponerende stort i årets udgave.

Eksempelvis får man odds 40,00, hvis Tinkoff-Saxos polske stjerneskud Rafal Majka, der i år både vandt to bjergetaper og den prikkede bjergtrøje, vinder Tour de France 2015.

Samme odds giver Danske Spil i øvrigt på Thibout Pinot, der i år besatte løbets tredjeplads.

Danske Spils odds på vinderen af Tour de France 2015:
Chris Froome – 2,50
Alberto Contador – 3,50
Vincenzo Nibali – 5,00
Nairo Quintana – 6,00
Bradley Wiggins – 30,00
Rafal Majka – 40,00
Thibout Pinot – 40,00
Jean-Christophe Peraud – 50,00
Tejay van Garderen – 50,00
Richie Porte – 60,00

Spil på din Tour de France-favorit på Danske Spil.