Thanksgiving. Tid til at takke (en gud, naturen, tilfældet - whatever...) for høstens gaver. Tid til at takke TV2 Sport for de tre NFL-kampe stationen i dag og nat serverer for de danske seere.

Og tid til at takke BetXperts NFL-eksperter for deres indbringende tips - som ikke bare vores læsere, men også førnævnte seere nyder særdeles godt af.

Momentum for BetXpert på TV2 Sport
Som bekendt viser TV2 Sport hver søndag en udvalgt kamp fra NFL - præsenteret af d'herrer Elming & Bøjgaard.

Som led i kamp-optakten serverer studieværterne hver uge et spilforslag til TV-kampen. Dette spilforslag kommer herfra - fra BetXpert.com - og er udarbejdet af vores NFL-eksperter Peter Jensen og Jonathan Morell.

Og det går vældigt fremragende med vores TV-tips. I søndags ramte vi (med et Peter Jensen-tip) odds 1,89 for Indianapolis Colts' udesejr over Baltimore Ravens.

Det var fjerde fuldtræffer i træk, og efter sæsonens 11 første runder er vi oppe på 8 rigtige ud af 11 afgivne spilforslag til TV Sport. Og endnu vigtigere: Tilbagebetalingen siger 169%...

Og det er ikke kun vores TV-tips der kan bruges (Peter og Jonathan udlægger skam flere spilforslag end dem vi sender til TV2 Sport). Jonathans tilbagebetaling for de sidste 30 dage siger 170% (128% for sæsonen), Peters siger 131% (101% for sæsonen).

Thanksgiving: Tre kampe - og diverse tips
Og nu er vi så nået til Thanksgiving. Torsdagen hvor der spilles NFL i stor stil, og hvor TV2 Sport sender hele tre kampe i løbet af aftenen og natten:

18.30 Detroit Lions - Green Bay Packers
22.15 Dallas Cowboys - Oakland Raiders
02.15 Denver Broncos - New York Giants

Alle disse kampe har vi også leveret tips til. Så følg godt med i aften når du blænder op for NFL-bold i fjerneren.

Eller endnu bedre: Læs analyserne bag tippene, placér dine spil (hvis du kan lide analyserne) og tænd SÅ for dit TV.

Happy Thanksgiving.