Sponsoreret indhold fra NordicBet

En fjerdedel inde i årets NFL står fire hold uden sejr. Cleveland Browns og Los Angeles Chargers er NordicBets favoritter til at lide den tvivlsomme ære, at være det sidst tilbageværende hold uden sejr.

Få fanbaser i NFL lider sæson efter sæson samme hårde skæbne som Cleveland Browns. Og med en sæsonstart, der har budt på fire nederlag, må de hårdtprøvede Browns-fans nok engang væbne sig med tålmodighed i jagten på årets første sejr. Også Los Angeles Chargers må vente lidt endnu på sit første kryds i sejrskolonnen siden sommerens flytning fra San Diego.

Sådan lyder forudsigelsen fra spilleselskabet NordicBet*, hvis dugfriske odds spår, at Chargers og Browns må vente længst på en sejr. Begge mandskaber forrenter indskuddet tre gange, hvis de står tilbage som det sidste sejrsløse hold i sæsonen. De to resterende hold uden sejr fra San Francisco 49ers og New York Giants kan spilles til henholdsvis odds 3,50 og 4.

”Der er ikke mange plusser at sætte ud for Cleveland Browns’ sæsonstart. Holdet er efterhånden kendt som NFL’s dørmåtte, og selvom man igen i år havde flere topvalg i NFL Draft, bliver det tilsyneladende ikke i denne sæson, at Cleveland vender bøtten”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet* og fortsætter:

”Lettere overraskende er det dog, at Chargers ikke har gjort bedre reklame for sig selv i deres hjemkomst til Los Angeles. Selvom Chargers har tabt nogle tætte kampe er holdet på slingrekurs, og opbakningen fra fanskaren bliver lavere kamp for kamp. Taber de i weekenden til New York Giants begynder krisen for alvor at kradse.”

De fire sejrsløse hold skal i ilden igen på søndag den 8. oktober.

Hvilket hold skal vente længst på den første sejr?

Cleveland Browns                3,00

Los Angeles Chargers         3,00

San Francisco 49ers           3,50

New York Giants                 4,00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Amerikansk Fodbold – NFL – NFL Specials