Sponsoreret indhold fra Betsafe

Skandalerne er væltet ind over NFL på det seneste, hvor ligakommissær Roger Goodell beskyldes for at se gennem fingre med hustruvold og andre ugerninger begået af spillerne. Flere kommentatorer kræver Goodell fyret, men Betsafe tror, at kommissæren rider stormen af.

Ray Rice, Greg Hardy og Adrian Peterson er tre af de NFL-stjerner, der i den seneste tid har kastet skam over den ellers så populære liga. Alle er de dømt eller anklaget for at have begået vold mod kæreste, kone eller barn.

Det fik for et par uger siden NFL-kommissær Roger Goodell til at introducere langt strammere disciplinær-straffe til spillere, som begår vold i hjemmet. Mange betragtere mener dog, at kommissæren handlede alt for sent, og at han forsøgte at lægge låg på Ray Rice-affæren, før offentligheden fik kendskab til det fulde omfang.

"Roger Goodell har hidtil været en meget respekteret NFL-kommissær, men ligaens vaklende holdning til spillernes voldsforbrydelser, har for alvor bragt ham i stormvejr. Adskillige kommentatorer og interessegrupper kræver, at han træder tilbage. Som modtræk har han været tvunget til at iværksætte en uafhængig undersøgelse af NFL's rolle i Ray Rice-affæren", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Alligevel betaler Betsafe pengene fem gange igen, hvis Goodell forlader posten som NFL-kommissær inden indgangen til 2015-sæsonen.

"Goodells popularitet hos NFL-holdenes 32 ejere er enorm, og det er dem, som i sidste ende afgør hans skæbne. Med mindre den uafhængige undersøgelse indeholder virkelig grimme afsløringer af Goodells rolle, så tror vi, at han rider stormen af", lyder vurderingen fra Thomas Holm.

Er Roger Goodell fortsat NFL-kommissær, når 2015/2016-sæsonen starter?
Ja 1.12
Nej 5.00

Fyrer NFL Roger Goodell inden starten på 2015/2016-sæsonen?
Nej 6.50

Siger Roger Goodell selv sin stilling op inden starten på
2015/2016-sæsonen?
Ja 4.20
Nej 1.15

Find spillet på Betsafe.dk under - Amerikansk fodbold - NFL Futures