Onsdag aften er der returopgør mellem Newcastle og PSV Eindhoven i UEFA Cup'en hvor der står en semifinaleplads på spil. Efter uafgjort 1-1 i Holland i sidste uge er Bobby Robson og hans mandskab storfavoritter til at fortsætte til næste runde, men helt at afskrive gæsterne fra PSV skal man nok ikke. Holdet har i Mateja Kezman en hyperfarlig angriber som på egen hånd kan afgøre kampen, og hvis ikke Newcastles forsvar formår at neutraliserer ham bedre end tilfældet var i det første opgør så kan der være en overraskelse på trapperne.

På den anden side så har Newcastle været meget stærke hjemme på St. James Park i denne sæson og med en Alan Shearer i topform er der næsten altid garanti for mål. Til kampen er PSV væsentligt svækket idet man må undvære Arjen Robben som spiller for Chelsea efter sommerferien samt Kevin Hofland og Theo Lucius, hvorimod Newcastle stort set kan stille i stærkeste opstilling.

Ingen tvivl om at Newcastle er storfavoritter men det er ikke sjældent at britiske hold skuffer netop i den rolle, så hvis Kezman har fået skruet støvlerne ordentligt på inden kampen er det langtfra utænkeligt at PSV kan levere en overraskelse.

Hos verden største spillebørs Betfair* hvor man kan spille på kampen helt til sidste dommerfløjt giver en sejr til Newcastle i øjeblikket til odds 1,94, uafgjort handles til odds 3,45 og en sejr til PSV belønnes med odds 4,90 hos Betfair*.

Tror man at det bliver en kamp hvor der scores under 3 mål udbetales odds 1,97 hos Betfair*, hvorimod 3 mål eller derover giver odds 2,00.