Sponsoreret indhold fra Betsafe

Marcus Mariota er blandt de mest eftertragtede college-spillere i NFL Draften, som finder sted natten til fredag. Betsafe har de angrebs-hungrende New York Jets som favoritter til at drafte den unge quarterback.

Det er med nerverne udenpå tøjet, at verdens største football-talenter overværer NFL-draften, hvor startskuddet til deres professionelle karriere lyder. Marcus Mariota blev årets college-spiller i den forgangne sæson, og nu tyder meget på, at quarterbacken bliver valgt som en af de første spillere, når draften skydes i gang natten til fredag dansk tid.

De dårligste hold fra den forgangne sæson vælger altid først i NFL-draften, og flere af disse hold har brug for hjælp på quarterback-positionen. Betsafe mener dog, at New York Jets bør regnes som frontløber i kapløbet om Mariota. Bookmakeren betaler blot pengene 2,00 gange igen, hvis quarterbacken skal starte NFL-karrieren hos de grønklædte new yorkere.

"Rygtebørsen kører på højtryk i dagene op til NFL-draften, og Mariota er et af de absolut varmeste navne. Jets har fået ny general manager og en ny træner, og i NFL betyder det ofte, at man ryster posen på quarterback-positionen. NFL-draften er dog kendt for sin uforudsigelighed, og eftersom Jets blot sidder på femtevalget, så kan mange hold overhale dem," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

Flere NFL-eksperter har spekuleret i, om Mariotas tidligere college-træner, Chip Kelly, vil forsøge at hente quarterbacken til Philadelphia Eagles. Det scenario levner Betsafe dog ikke mange chancer. Bookmakeren betaler i øjeblikket pengene 35,00 gange igen, hvis Kelly og Mariota genforenes i Eagles.

Hvilket hold drafter Marcus Mariota?

New York Jets: odds 2.00

Tennessee Titans: odds 2.75

Jacksonville Jaguars: odds 5.00

Tampa Bay Buccaneers: odds 5.00

St. Louis Rams: odds 7.00

Oakland Raiders: odds 9.00

Cleveland Browns: odds 9.00

Washington Redskins: odds 15.00

New Orleans Saints: odds 24.00

Philadelphia Eagles: odds 35.00

Alle andre hold: odds 4.00

Find spillet på  Betsafe.dk under Amerikansk fodbold - NFL - NFL Player Specials