Opskiften til at vinde OddsXpert-konkurrencen er, i bund og grund, såre simpel: afgiv et korrekt tip hver dag! Var dette lige til ville der ikke være mange bookmakere tilbage på markedet, og charmen ville gå af hele gamet. Den forgangne uges andenplads "easy2win" måtte sande, at det ikke er så let som det kan lyde. Dog skal han have ros for, ret så ofte, at blande sig i toppen af OddsXpert fra tid til anden. Denne uge var der ikke tilstrækkeligt med point til at gå helt i top.
"bikkelmoysen" startede ugen med et brag, da Gefle slog Kalmar til odds 5,50. Siden hen blev det til tre forkerte tip i streg, inden slutspurten blev sat ind. Søndag blev det uafgjorte resultat i Fredericia mellem Horsens og AaB korrekt gættet. Sejren kan "bikkelmoysen" takke Henrik Hansen for. Han præsterede både at score på og brænde et straffespark, og sørgede dermed for at der ikke blev en vinder af kampen.

For sejren belønnes "bikkelmoysen" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

En ny uge truer, og konkurrencen er allerede igang. Men fortvivl ikke, du kan stadig nå at være med. Det er netop blevet bevist at ugen kan vindes med tre forkerte tip i rygsækken, så hvorfor skulle du ikke kunne stryge til tops? Du kan deltage på:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er såre simpel - og ganske gratis. Hver dag kan du på ovennævnte side finde tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.