Danmark vandt i går 4-0 over Færøerne i en kamp, hvor alle mål faldt i første halvleg. Begge hold skal i aktion igen i weekenden i Nations League, ligesom 52 andre lande også skal det. BetXpert giver her udvalgte odds på de mest interessante kampe.

I Danmarks Nations League-gruppe er der søndag aften to kampe programsat. Først mødes England og Belgien på Wembley, og klokken 20.45 fløjtes kampen mellem Island og Danmark i gang på Laugardalsvöllur i Reykjavik. Denne artikel kommer dog ikke med odds på sidstnævnte opgør. Du kan læse om Island - Danmark i artiklen her


Nations League startede op med anden udgave af turneringen i sidste måned. Danmark er i år i gruppe med England, Belgien og Island. I september spillede Danmark to hjemmekampe mod Belgien og England. Belgien rejste fra Parken med en sejr på 2-0, mens Danmark og England spillede 0-0 i deres møde få dage efter. 

Søndag gælder det som nævnt Island for Danmarks vedkommende, mens gruppens to største hold mødes på Wembley. 

For alle spillere: Få 100-kroners live freebet til Nations League hos Unibet*

  • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
  • Spil 100 kroner på Nations League og få et live freebet på 100 kroner til turneringen
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerende bet
  • Eventuel gevinst inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet

Odds på England - Belgien

Herunder finder du de bedste odds på søndagens Nations League-kamp mellem England og Belgien. Der er kickoff klokken 18.00 på Wembley, og du kan se kampen på 6'eren eller via streamingtjenesterne Dplay og Eurosport Player. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
England 2,85
Uafgjort 3,45
Belgien 2,70
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,02
Under 2,5 1,90
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,78
Nej 2,10
Scorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Harry Kane 2,75
Romelu Lukaku 2,85
Marcus Rashford 3,30
Dries Mertens 3,75
Leandro Trossard 4,00
Kevin De Bruyne 4,50
Jadon Sancho 4,50

Odds er senest tjekket torsdag den 8. oktober klokken 10.56. 

Både England og Belgien var i aktion torsdag aften, hvor de mødte henholdsvis Wales og Elfenbenskysten. England og Wales mødtes på Wembley, og her vandt englænderne stensikkert 3-0 over et tamt walisisk hold. Dominic Calvert-Levin, Conor Coady og Danny Ings kom på tavlen for Southgates mandskab. Belgien tog imod Elfenbenskysten på King Baudoin Stadium i Brussels og spillede 1-1. Det er i øvrigt samme stadion, der engang hed Heysel. I 1995 blev det dog renoveret, og der er i øvrigt planer om en ombygning af stadion. Michy Batshuayi bragte belgierne foran efter 53 minutter. Den føring holdt frem til det 87. minut, hvor Milan-spilleren Franck Kessié udlignede fra 11-meterpletten. 

Det var oprindeligt planen, at Belgien skulle have mødt New Zealand, men den kamp blev aflyst i slutningen af september, og at coronasituationen havde massiv indflydelse på beslutningen. 

England og Belgien mødtes senest ved VM-slutrunden i Rusland i 2018. Her mødtes de i kampen om 3.-pladsen, og belgierne tog sig af den med en 2-0-sejr på mål af Thomas Meunier og Eden Hazard. I de indbyrdes opgør de to hold imellem er England dog langt bedre end Belgien. Hele 15 sejre har England, mens Belgien blot har tre. Fem gange har de to lande spillet uafgjort mod hinanden. 

Da de to hold senest var på banen i Nations League, vandt Belgien med hele 5-1 mod Island, mens England som nævnt længere oppe fik 0-0 mod Danmark i Parken. Dermed fører Belgien gruppen med maksimumpoint efter to kampe. England er nummer to med fire point, og Danmark ligger nummer tre med et point. Island har nul point efter to kampe. Danmark er det eneste hold i gruppen, der endnu ikke har scoret et mål. 

Odds på Kroatien - Sverige

Nedenfor kan du se de bedste odds på kampen mellem Kroatien og Sverige. Der er kickoff klokken 18.00, og du kan følge kampen på Eurosport 2 eller streamingtjenesterne Dplay og Eurosport Player. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Kroatien 1,87
Uafgjort 3,65
Sverige 4,60
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,16
Under 2,5 1,78
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,00
Nej 1,85
Scorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ante Budimir 2,25
Andrej Kramaric 2,75
Ivan Perisic 2,75
Alexander Isak 3,75
Luka Modric 4,00
Emil Forsberg 5,00
Viktor Claesson 5,00

Odds er senest opdateret torsdag den 8. oktober klokken 12.13. 

Sverige havde en venskabskamp torsdag aften, hvor de var en tur i Moskva for at møde Rusland. Den kamp vandt de 2-1 på mål af Alexander Isak og Mattias Johansson. Russernes Alexander Sobolev pyntede på resultatet med sin scoring i overtiden. 

Kroatien spillede venskabskamp onsdag, hvor de slog Schweiz med 2-1 i St. Gallen. Schweiz kom ellers foran på et mål scoret af Mario Gavranovic, der til dagligt slår sine folder i netop Kroatien, hvor han spiller for Dinamo Zagreb. Kantspilleren Josip Brekalo udlignede for kroaterne, mens kampens anden Mario-målscorer, Mario Pasalic, lukkede kampen med sin 2-1-scoring. 

Det er femte gang, at Kroatien og Sverige skal mødes. Kroaterne er bedst indbyrdes med tre sejre. Sverige har en enkelt sejr, og den kom i landenes sidste møde tilbage i 2012. Dengang sejrede svenskerne med 3-1 i en kamp, hvor der kun kom svenskere på tavlen. Zlatan Ibrahimovic scorede på straffe, Jonas Olsson lavede selvmål, og så scorede Sebastian Larsson to mål i anden halvleg. 

Det er noget af en gruppe, vores svenske naboer er havnet i. Foruden Kroatien tæller gruppen også de to hold, der var i EM-finalen i 2016, og det er da også Portugal og Frankrig, der topper gruppen efter to kampe med maksimumpoint. Sverige tabte deres to hjemmekampe mod Frankrig og Portugal. Verdensmestrene sejrede med 1-0 på Friends Arena på et mål af Kylian Mbappé, og Portugal vandt 2-0 få dage senere på selvsamme stadion. Her stod Cristiano Ronaldo for begge Portugals mål. 

Kroatien har lukket i alt otte mål ind i deres første to Nations League-kampe. Først tabte de 4-1 til Portugal i Porto, og få dage senere tabte de 4-2 til Frankrig på Stade de France i Paris. 

Odds på Frankrig - Portugal

Her følger odds på kampen mellem Frankrig og Portugal, der sættes i gang søndag aften klokken 20.45 på Stade de France. Kampen spilles samtidig med Danmarks kamp på Island, men du kan stadig se denne kamp direkte på Eurosport 2 eller de allerede føromtalte streamingtjenester Dplay og Eurosport Player.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Frankrig 2,15
Uafgjort 3,30
Portugal 3,80
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,35
Under 2,5 1,63
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,05
Nej 1,78
Scorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Kylian Mbappé 2,25
Antoine Griezmann 2,62
Cristiano Ronaldo 2,62
Anthony Martial 2,62
Diogo Jota 4,75
Bernardo Silva 6,00
Bruno Fernandes 6,00

Odds er senest tjekket torsdag den 8. oktober klokken 12.40.

Som allerede nævnt ligger Portugal og Frankrig a point i Gruppe 3 i Liga A. Portugal ligger nummer et, da de har en lidt bedre målscore end Frankrig. De to hold har ikke spillet mod hinanden, siden de mødtes i EM-finalen i 2016 på Stade de France. Nu mødes de så igen over fire år senere på selvsamme stadion. Dengang blev Eder den store helt for Portugal, da han med sin scoring i den forlængede spilletid sikrede Portugal EM-titlen for første gang i historien. 

Frankrig fik oprejsning for EM-finalenederlaget to år senere, da de kunne løfte det måske mest eftertragtede trofæ i fodboldens verden, da de blev verdensmestre i Rusland i 2018. 

De to lande har mødt hinanden hele 25 gange før. Frankrig er bedst indbyrdes med 18 sejre. Portugal har vundet fem gange over Frankrig, og blot en gang før har de to hold spillet uafgjort. De to hold spillede reelt set også uafgjort efter ordinær tid i EM-finalen i 2016, men i statistikken tæller den med som en Portugal-sejr. Det uafgjorte resultat i statistikken er helt tilbage fra 1-1-kampen den 29. april 1928. 

Det er uden tvivl de på papiret to stærkeste mandskaber i gruppen, der tørner sammen søndag aften i Paris. Begge hold har spillere over hele linjen, de fleste fodboldinteresserede vil kende til, og de to hold har også allerede vist klassen i de første to kampe i indeværende udgave af Nations League. Cristiano Ronaldo er delt topscorer i turneringen med de to mål, han satte ind på Friends Arena mod Sverige. Hos Frankrig er fire forskellige spillere noteret for ét mål.