Onsdag aften mødes England og Danmark på Wembley i Nations League. Begge hold kommer ind til kampen med sejre i bagagen. BetXpert præsenterer i denne artikel udvalgte odds på kampen.

Danmark vandt søndag aften med 3-0 på Laugardalsvöllur i Reykjavik. Danmark kom på tavlen i de døende sekunder af første halvleg på et mål, der måske ikke var et mål. Island-målmand Hannes Halldorsson parerede bolden ud på Runar Sigurjonsson ben, mens han var i fuld gang med at dække Kasper Dolberg op. Kort sagt kunne Sigurjonsson ikke gøre noget i situationen, da han stod halvt med ryggen til og var uden chance for at reagere. Det var dog svært at se, om bolden var inde eller ej. Der var ikke mållinjeteknologi tilgængeligt til kampen, men den svenske dommer Bojan Pandžić mente altså, at den havde krydset hele målstregen, og Danmark var hermed foran 1-0. 


Lige efter anden halvlegs begyndelse øgede Christian Eriksen Danmarks føring til 2-0, da han udnyttede en friløber stensikkert. Et kvarter senere scorede Robert Skov kampens sidste og flotteste mål, da han med højrebenet smækkede bolden op i krogen til slutresultatet 3-0. 

England vandt tidligere på aftenen med 2-1 over Belgien hjemme på Wembley. Belgierne kom ellers foran efter 16 minutters spil på et straffespark sat ind af Romelu Lukaku. Den stærke Inter-angriber blev nedlagt i feltet af Eric Dier, og han sparkede selv straffesparket sikkert i mål. Det var i øvrigt første gang i syv kampe, at England lukkede mål ind. Kort før første halvlegs afslutning fik England også tildelt et straffespark, da Thomas Meunier hev Jordan Henderson omkuld. Det straffespark omsatte Manchester United-stjernen Marcus Rashford til mål. I anden halvleg scorede Mason Mount til 2-1. Hans skud blev rettet meget af, og det resulterede i, at bolden sejlede over en prisgivet Simon Mignolet. 

For nye spillere: Få odds 2 på over 0,5 mål i England - Danmark hos Betfair Sportsbook*

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med promokoden ZFBJ9Q
  • Spil maks 300 kroner på over 0,5 mål i England - Danmark før kickoff
  • Det forhøjede odds bliver pålagt dit spil efter kampens afslutning
  • Går spillet hjem, får du din indsats retur
  • Din gevinst på spillet bliver udbetalt som et freebet, der skal sættes på Sportsbook til minimum odds 1,50 

Hent tilbud hos Betfair Sportsbook

Find flere kampagnetilbud til Nations League her

England - Danmark: Odds på kampen

Herunder finder du de højeste odds på onsdagens Nations League-landskamp mellem England og Danmark. Der er kickoff klokken 20.45 onsdag aften fra Wembley. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
England 1,80
Uafgjort 3,75
Danmark 5,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,23
Under 2,5 1,73
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 2,05
Nej 1,76
Spillerspecials til kampen Højeste odds Bookmaker
Harry Kane scorer 2,40
Harry Kane scorer og laver assist 15,00
Marcus Rashford scorer 3,25
Christian Eriksen scorer på frispark 27,00
Christian Eriksen scorer udenfor straffesparksfeltet 8,00
Yussuf Poulsen scorer på hovedstød 16,00
Robert Skov scorer 12,00
Mason Mount scorer 5,50
Thomas Delaney scorer på hovedstød 25,00
Jadon Sancho scorer og laver assist 18,00
Martin Braithwaite scorer på hovedstød 14,00
Kasper Dolberg scorer 4,75

Odds er senest opdateret onsdag den 14. oktober klokken 15.06. 

England har ikke tabt i et år

Danmark og England har næsten lige mødt hinanden i Nations League. Vi skal kun en måned tilbage i tiden for at finde seneste møde mellem de to hold. Her spillede de 0-0 i Parken i en ret chancefattig kamp. 

Danmark lå på 0,57 xG i kampen, mens England var på 0,61 xG, hvilket tegner et billede af den kedelige kamp, det reelt set var. Det må formodes, at kampen på Wembley bliver en smule mere underholdende. Danmark kommer med to sejre i træk, og Hjulmands mandskab har scoret syv mål i to kampe, hvilket alt andet lige må give lidt på selvtillidsfronten, selvom målene er kommet mod små fodboldnationer som Færøerne og Island. 

På pressemødet efter kampen mod Island sagde Kasper Hjulmand blandt andet følgende:

- Det var en meget solid indsats, og jeg er meget stolt af drengene. De viste stor styrke. Vores kollektiv fungerede godt, og spillerne forlangte noget af hinanden.

- Alle på banen gjorde det ekstremt godt, og jeg synes, at vi var i kontrol fra start med en stærk defensiv, og så skabte vi nok chancer til at vinde kampen. At vinde 3-0 på Island er flot, og drengene skal have stor kredit, lød det fra Kasper Hjulmand efter kampen.

Også England kommer til opgøret med to sejre i træk. Gareth Southgates engelske hold har i øvrigt ikke tabt en landskamp i et år. Seneste nederlag kom den 11. oktober 2019, hvor England tabte 2-1 ude mod Tjekkiet. 

England topper Nations League-gruppen med syv point. Belgien ligger nummer to med seks point, Danmark nummer tre med fire point og slutteligt ligger Island sidst uden point på kontoen og en ringe målscore på 1-9. 

Medmindre de to hold atter spiller uafgjort mod hinanden onsdag, så vil det vindende hold udbygge sin sejrsstime til tre i træk. De to hold har mødt hinanden 22 gange tidligere, og det er klart England, der har overtaget indbyrdes. 13 sejre har England, mens Danmar har fire. Fem gange har de spillet uafgjort.