Danmark skal tirsdag forsøge at rejse sig efter lørdagens nederlag på 2-0 mod Belgien. Denne gang kommer England forbi Parken. BetXpert giver dig her de højeste odds på kampen.

Kasper Hjulmand debuterede lørdag som dansk landstræner, og det gjorde han med et nederlag til Belgien, der indtager verdensranglistens 1.-plads foran Frankrig og Brasilien. Belgien vandt da også forholdsvist overbevisende over et tandløst dansk landshold, der tabte en kamp i ordinær tid for første gang siden 2016.

Dermed blev Åge Hareides imponerende stime på 34 kampe i træk uden nederlag i ordinær tid brudt med lørdagens nederlag. 


0-2-nederlaget til Belgien affødte meget kritik på sociale medier, hvor folk hurtigt var klar med negative ord om Hjulmand og sågar allerede afskrev projektet med den nye danske landstræner. 

Der var dog også folk, der tog ham i forsvar og blandt andet argumenterede med, at Hareide i sin lange stime uden nederlag ikke mødte specielt gode modstandere. 

Danmark - England: Odds på kampen

Herunder kan du se udvalgte odds på tirsdagens Nations League-kamp mellem Danmark og England. Der er kickoff klokken 20.45, ligesom det var tilfældet forleden.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 4,00
Uafgjort 3,60
England 2,07
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,00
Under 2,5 1,87
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,81
Nej 2,00
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Harry Kane scorer 2,45
Raheem Sterling scorer 3,25
Kasper Dolberg scorer 3,75
Yussuf Poulsen scorer 3,75
Jadon Sancho scorer 3,75
Martin Braithwaite scorer 4,20
Christian Eriksen scorer 5,00
Pierre-Emile Højbjerg scorer 10,00
Thomas Delaney scorer 11,00
Robert Skov scorer 11,00
Daniel Wass scorer 13,00
Eric Dier scorer 15,00
Henrik Dalsgaard scorer 17,00
Simon Kjær scorer 17,00
Joe Gomez scorer 26,00

Odds er senest opdateret mandag den 7. september klokken 10.42. 

England favoritter mod Danmark

Som oddsene antyder ovenover, så er Danmark for anden kamp i træk underdogs hjemme i Parken. England sejrede i deres første Nations League-kamp ude mod Island. Her scorede Raheem Sterling sejrsmålet i overtiden på et straffespark, hvor han køligt trillede bolden ind midt i målet med indersiden. Forsvarsspilleren Sverrir Ingi Ingason begik straffesparket, da han havde hånd på bolden inde i feltet. Det kostede ham advarsel nummer to og dermed også en udvisning. Forinden var Kyle Walker også blevet udvist efter at have modtaget sit andet gule kort for en hård og unødvendig tackling. Gareth Southgates mandskab dominerede  kampen massivt og havde hele 74 procents boldbesiddelse og klart flest chancer. 

Alligevel var det meget tæt på at Island kunne have taget et enkelt point hjemme på Laugardalsvöllur i Reykjavik. Kort efter Sterlings scoring fik Island nemlig også tildelt et straffespark, men det formåede Brescias Birkir Bjarnason ikke at omsætte til en scoring. 

I kampen mod Roberto Martinez' belgiske mandskab kom Danmark ikke frem til det store. Christian Eriksens ganske udmærkede skud i første halvleg var den bedste mulighed i kampen for Danmark, men Simon Mignolet parerede den over mål med venstrehandsken. Belgiens første mål blev sat ind af Joachim Andersens holdkammerat Jason Denayer. Den 25-årige midterforsvarer flugtede bolden kontrolleret i mål med venstrepoten efter et hjørnespark, hvor Pierre-Emile Højbjerg ikke formåede at holde sin markering af Denayer. 

Med et kvarter tilbage scorede Dries Mertens til 2-0. Napoli-stjernen udnyttede en stor chance stensikkert med indersiden bag en chanceløs Kasper Schmeichel.

Det er bestemt ikke utænkeligt, at Kasper Hjulmand debuterer med to nederlag, og skulle det ske, er det selvfølgelig stadig alt for tidligt at konkludere noget som helst om projektet med ham som landstræner.  

Hjulmand var efter kampen mod Belgien især skuffet over modstandernes første mål.

- Jeg er træt af, at vi tabte kampen. Jeg synes, vi spillede en rigtig god første halvleg. Jeg er mega træt af 0-1-målet. Når Belgien kommer foran, så er de svære at have med at gøre. De stod godt og var gode til at forsvare, sagde Hjulmand til Kanal 5 efter kampen.

Landstræneren var ellers i store træk tilfreds med præstationen og fremhævede belgiernes få chancer. 

- Ellers synes jeg, at vores første halvleg var helt okay. Vi spillede med en stor grad af intensitet og med nogle fine positioner. Vi holdt dem meget nede i forhold til de chancer, de normalt får. 

- Vi håndterede første halvleg rigtig godt, og der var også 10-12 minutter af anden halvleg, hvor jeg synes, vi gjorde det, vi skulle. Så løb vi tør for intensitet og kræfter. Og så kunne man se kvaliteten i Belgiens hold. 

Formodede startopstillinger

Danmark: Schmeichel - Wass, Kjær, Christensen, Skov - Delaney, Højbjerg - Poulsen, Eriksen, Braithwaite - Cornelius

England: Pope - Gomez, Coady, Mings - Alexander-Arnold, Rice, Ward-Prowse, Maitland-Niles - Sancho, Kane, Sterling 

Ovenstående startopstillinger er fra WhoScored.com, der tror, at Southgate vil gå tilbage til sin trebackkæde og give debut til Conor Coady og Ainsley Maitland-Niles.  

Danmark og England har ikke mødt hinanden siden en venskabskamp i foråret 2014. Dengang vandt England 1-0 på et mål af Daniel Sturridge i en kamp, hvor Danmark havde både Casper Sloth og Emil Larsen i startopstillingen. 

Vi skal tilbage til 2005 for at finde seneste danske sejr mod England. Dengang vandt Morten Olsens tropper med hele 4-1 i en anden halvleg, hvor der var målfest. Dennis Rommedahl åbnede scoringen i det 60. minut. Jon Dahl Tomasson, Michael Gravgaard og Søren Larsen kom også på tavlen for Danmark i den kamp, mens en 19-årig Wayne Rooney reducerede for England.

Den seneste betydningsfulde kamp de to hold imellem er VM-ottendedelsfinalen fra 2002, hvor Danmark blev kørt over med 3-0. Alle målene faldt i første halvleg.