Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Oddset-spillerne må i den grad forventes at kippe ekstra meget med Dannebrog i aften, når Caroline Wozniacki spiller finale ved US Open. Ikke bare tror 88 procent isoleret set på dansk sejr i finalen – Oddset-spillerne står også til en udbetaling på op mod fem millioner kroner, hvis Wozniacki vinder.

Søndag aften kan Caroline Wozniacki endelig sikre sig karrierens første Grand Slam-titel, når den 24-årige dansker spiller finale ved US Open. Og selvom det er den ukronede dronning af kvindetennis, Serena Williams, der står på den anden side nettet, så har de danske tennisfans optimismen i behold.

Hele 88 procent af Oddset-spillerne har således spillet på, at det bliver Caroline Wozniacki, der ender som sejrskvinde, når den sidste bold er spillet på Arthur Ashe Stadium i aften.

Det står i markant kontrast til oddsene, der i den grad favoriser den yngste Williams-søster med imponerende 17 Grand Slam-titler på cv’et. Serena Williams giver nemlig blot odds 1,20 som vinder, mens en sejr til Caroline Wozniacki udløser karrierens første Grand Slam-titel og fine odds 4,60.

Dansk sejr koster 4-5 mio. kr.
Og skulle aftenen ende i den helt store triumf for den 24-årige danske tennisdarling, så er der rigtig mange danskere, der kan se frem til en fin gevinst.

Før turneringsstart var Caroline Wozniacki nemlig den suverænt mest spillede som vinder af US Open, så en dansk Grand Slam-triumf kommer til at koste mellem fire og fem millioner kroner for Danske Spil.

Danske Spils odds på US Open-finalen:
Serena Williams-Caroline Wozniacki 1,20-4,60

Williams vinder 2-0 i sæt: Odds 1,55
Williams vinder 2-1 i sæt: Odds 4,00
Wozniacki vinder 2-0 i sæt: Odds 7,50
Wozniacki vinder 2-1 i sæt: Odds 8,00

Sæt dit spil på aftenens US Open-finale på Danske Spil.