Kampagnehistorie: Mr Green lancerer nyt velkomsttilbud med mere fordelagtige vilkår for kunderne. Indbetalingsbonussen forhøjes fra 50 % til 100 %, og omsætningskravet sænkes fra tre til en enkelt gang. Se alle detaljerne her.

Mr Greens velkomstilbud har modtaget kritik i BetXperts forum for at give for stor fordel til bookmakeren selv og for lille fordel til kunden.

For dem, der endnu ikke har oprettet sig hos Mr Green, er der gode nyheder. Mr Green oplyser, at vilkårene bliver ændret. Indtil nu har tilbuddet været 50 % af første indbetaling - dog maksimalt 500 kroner i bonus som freebet - som skulle spilles igennem tre gange til mindst odds 1,80. 

Minimumsoddset på 1,80 er fastholdt, men til gengæld er bonussen på 100 % - stadig maksimalt 500 kroner i velkomsttilbud som freebet - og så skal den kun spilles igennem en enkelt gang. Som tidligere er minimumsindbetalingen 150 kroner.

Når man har omsat for et beløb svarende til sin indbetaling, modtager man fortsat 10 freespins om dagen i de første 20 dage.

Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles. Freespins modtages dagligt via notifikation ved login. Logges der ikke ind den givne dag, går freespins den dag tabt. Eventuelle gevinster fra freespins skal omsættes 35 gange.