Brøndby er ude i en kæmpe krise. Trænersædet under Tom Køhlert er mere end almindelig varmt og alle forventer, at der snart kommer en ny træner i Brøndby. På Betway.com kan du nu få et højt odds, hvis du tror at deres næste træner bliver Chelseas netop fyrede træner José Mourinho.

”Brøndby skal snart have en ny træner og da Mourinho blev fyret i nat kunne det være sjovt at se ham i Brøndby. Selvom vi ser det som urealistisk at en så stor personlighed kommer til Brøndby, vil vi gerne udfordre alle Brøndby fans. Tager vi fejl, kan man virkelig score kassen” siger Jacob Leslie – PR chef, Betway.com

Hvis du tror på det urealistiske og Mourinho kommer til Brøndby får du pengene hele 500 gange igen, så der kan man virkelig blive rig!

”Vi ønsker at udfordre vores kunder med sjove odds. Det kunne selvfølgelig være interessant, at se om Mourinho og Per Bjerregaard kan samarbejde. Vi tror ikke helt på det, men når Bjerregaard kunne tiltrække Michael Laudrup, kan det også være, at han kan overraske alle og lande Mourinho. De trænger virkelig til en succeshistorie og en signing af Mourinho vil virkelig sætte klubben i et positivt lys. Vi vil gerne give vores kunder et virkelig godt odds på dette. slutter Jacob Leslie

Udover Brøndby som næste station har Betway.com også lidt større klubber og landshold som næste station for Mourinho. Du får eksempelvis odds 6,00, hvis du tror, at han er Englands næste landstræner og du kan også spille på hvem, der bliver næste Chelsea træner.