Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Premier League-sæsonen 2018/19 står for døren. Ifølge Danske Spil*, så er én af topklubberne blandt favoritterne til at først at få en ny træner.

- Vi har José Mourinho i favoritfeltet til først at være den træner, der enten forlader sin stilling, eller bliver fyret. Vi har odds 8,00 på Mourinho. Han er kun er overgået af Javi Garcia fra Watford og Claude Puel fra Leicester,
udtaler Jesper Kristoffersen, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:

- Selvom det blev til en andenplads i sidste sæson, så indfriede Mourinho ikke de forventningerne der var til holdet. Mourinho har på klubbens årlige sommertræningstur til USA, ytret sig utilfredsstillende overfor nogle af sine spillere. Desuden har han også været utilfreds over klubbens manglende ageren i transfervinduet. Det er et mønster vi har set tidligere, når han har været træner i andre klubber. Ikke længe efter lignende udtalelser, er han blevet fyret.

- I den anden af feltet, så har vi Guardiola, Klopp og Pochettino. Tre ekstremt dygtige trænere, som over de sidste par år, har leveret rigtig gode resultater i deres klubber. På nuværende tidspunkt har de rigtig stor støtte fra klubbens fans og ledelse, og derfor er det svært at se én af dem enten blive fyret, eller forlade deres post, som den første træner i Premier League, siger Jesper Kristoffersen.

- Chris Hughton fra Brighton og David Wagner fra Huddersfield ligger også forholdsvis sikkert i feltet. De giver henholdsvis odds 20,00 og 26,00.  Det vil nogle måske mene er lidt højt sat, da begge hold kun overlevede forrige sæson med nogle point. Chancevurderingen er dog sat ud fra, at Chris Hughton har været i klubben i fire år. I den tid har han klaret oprykning fra Championship, og sikret overlevelse i Premier League. Ligesom Hughton, så har Wagner også sikret Huddersfield oprykning og overlevelse i Premier League. Derfor skal de virkelig få en dårlig start på sæsonen, hvis én af de to, skal blive den første træner der fyres, eller som selv vælger at gå. 

Vil du spille på hvilken træner der fyres, eller først forlader sin klub? Spil på det her.