Sponsoreret indhold fra Danske Spil


15 spillere er tilbage i kampen om at blive optaget i NFL’s Hall of Fame.

Store navne og hæderkronede quaterbacks som blandt andet Brett Favre og Kurt Warner er med i opløbet om optagelse i den eksklusive klub, samt den danske kicker Morten Andersen. Danskeren besidder stadig rekorden i NFL for flest scorede point, og det er tredje gang, at danskeren er finalist.

Men på trods af Morten Andersen rekorder i NFL tror Danske Spil* ikke på, at 2016 bliver året, hvor den danske kicker bliver én af de op til fem personer, der bliver optaget i Hall of Fame.

- Vi forudser, at Morten Andersen endnu engang bliver skuffet, når NFL afgører, hvem der skal i den eksklusive skare af NFL-legender, siger oddssætter Jeppe Helbo Jensen.

- Der er igen i år rigtig hård kamp om de få pladser i Hall og Fame. Brett Favre og Kurt Warner bør være sikre på en plads, så vi forudser, at Morten Andersen trækker Sorteper for tredje år i træk. Men inden for et par år vil det sikkert lykkes for danskeren at blive optaget – bare ikke i år, fortæller Jeppe Helbo Jensen.

Tror du det er Morten Andersens tur i år til at komme i Hall of Fame? En optagelse firedobler dit indskud på Oddset, mens et ærgerligt ”No, thanks mr. Andersen” står til odds 1,20.

Spil med her på NFL hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/amerikansk-fodbold/usa/nfl-hall-of-fame-2016


Kommer Morten Andersen i NFL’s Hall of Fame 2016?
Ja            odds 4,00
Nej          odds 1,20