Torsdag spiller Danmark den første af to finaler i kampen om kvalifikationen til VM næste sommer. Der venter et svært besøg i Montenegro, der er en direkte kamp om gruppens andenplads. Vi har kigget på kampens bedste odds.

Danmark og Montenegro ligger næsten helt lige i gruppe E, hvor den montenegrinske sejr i Parken er det eneste, der skiller de to hold. Torsdag venter returopgøret, hvor taberen med stor sandsynlighed er ude af kampen om VM næste sommer. Til gengæld vil en sejr bringe et af holdene meget tæt på minimum playoff-kampene.

Vi har taget et kig på de bedste odds på nogle af markederne på kampen.

Danmark er ret stor favorit

Trods en sejr på 1-0 til Montenegro i det første opgør for knap et år siden, så er det danskerne, der er gjort til favoritter her. Åge Hareides tropper kommer da også med tre flotte sejre på samlet 11-2 mod Kazakhstan, Polen og Armenien, så spiller og selvtilliden er på et højt niveau i øjeblikket. Også hjemmeholdet kommer med tre friske sejre, da de har slået Armenien, Kazakhstan og Rumænien med samlet 8-1.

Montenegro Uafgjort Danmark
3,75 3,50 2,15
Bet365
Betfair Sportsbook
Unibet

Det kan blive et målfattigt opgør igen

Første opgør endte som tidligere nævnt 1-0 til Montenegro, og bookmakerne spår igen et målfattigt opgør. Begge hold har dog spillet flere kampe på det seneste med mange mål, og især holdenes offensiver ser stærke ud for tiden.

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,10 1,78
Betfair Sportsbook
NordicBet

Gør Bendtner comeback som første målscorer?

Nicklas Bendtner er tilbage i den danske landsholdstrup efter en god periode i Rosenborg, hvor målene ligeledes er begyndt at komme. Den gode Bendtner-form gør ham også til en af favoritterne som første målscorer. Andre bud kan være Thomas Delaney, der i den grad har fået hul på bylden med landskampsmål, og som ligeledes var første målscorer i den seneste kamp. Pione Sisto er meget målfarlige hos Celta i øjeblikket, men også Christian Eriksen eller Kasper Dolberg kan være gode bud på en første målscorer.

Kigger man på Montenegro, så er favoritterne Jovetic og Mugosa.

Vinder

Bedste odds Bookmaker
Nicklas Bendtner 6,20
Danske Spil
Kasper Dolberg 6,70 Danske Spil
Christian Eriksen 7,50
Betfair Sportsbook
Stevan Jovetic 9,35 Danske Spil
Pione Sisto 10,00 Danske Spil
Thomas Delaney 11,00 Betfair Sportsbook
Stefan Mugosa 13,50 Danske Spil