Nicklas Bendtner er brandvarm i øjeblikket for norske Rosenborg. Han har scoret fem mål i de tre seneste kampe, og han gjorde comeback på landsholdet efter næsten to års pause, da han kom ind og fik det sidste kvarter i 4-0 sejren over Polen. Men er han i startopstillingen i torsdagens landskamp mod Montenegro?

Et kvarter på banen blev det til for Nicklas Bendtner mod Polen i landsholdets overbevisende 4-0 sejr, mens det dog blev til hele kampen på bænken mod Armenien. Minutterne på banen mod Polen var den danske angribers comeback på landsholdet efter knap to års pause. 

Sidste kamp for landsholdet i startopstillingen var tilbage i november 2015, hvor det blev til 2-2 mod Sverige i den sidste og afgørende play off-kamp om deltagelse ved EM 2016 i Frankrig. Her blev Bendtner udskiftet målløs efter en times spil. 

Men med målformen i norske Rosenborg, hvor Bendtner har scoret fem mål i de tre seneste kampe, vurderer to bookmakere nu, at Nicklas Bendtner er at finde i startopstillingen, når landsholdet rejser til Montenegro i en afgørende kamp i VM-kvalifikationens gruppe E. 

"Nu hvor Nicolai Jørgensen er skadet, så må man jo kigge på alternativerne, og her er Bendtner bare det stærkeste kort Hareide har til rådighed i øjeblikket," siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, til BetXpert. 

"Han virker fit og skarp. Derudover har han selvtillid, hvilket ti mål i de seneste ni ligakampe og hæl-oplægget i torsdags er med til at vise," fortsætter Peter Emmike med henvisning til Nicklas Bendtners assist i Europa League-kampen mod makedonske FK Vardar Skopje, hvor han både scorede kampens første mål på straffespark og med hælen lagde op til Vegar Hedenstads 3-0 mål. 

Danske Spil* giver odds 1,75 for en plads i startopstillingen til Nicklas Bendtner mod Montenegro, mens der er odds 1,95 på, at han ikke gør. 

Også hos Nordicbet* er der tiltro til, at Nickals Bendtner er at finde i startopstillingen mod Montegro. Her er tiltroen noget større, end hos Danske Spil*.  


"Mens de fleste af de danske landsholdsangribere nok engang varmede bænken i deres respektive klubber, stemplede Nicklas Bendtner sig for alvor tilbage på den europæiske fodboldscene. Et usvigeligt sikkert straffespark og en hæl-assist af Laudrupske dimensioner, gør det tæt på umuligt for Åge Hareide at overse stjerneangriberen til torsdagens startopstilling mod Montenegro," skriver pressechef ved Nordicbet* Thomas Holm i en pressemeddelelse. 

"Samtidig er de nærmeste konkurrenter røget på bænken. Yussuf, Cornelius og Dolberg har alle svært ved at finde målnæsen, mens Nicolai Jørgensen fortsat er skadet. Kigger Hareide derfor på den nuværende kampform, bør der ikke være tvivl om at Rosenborg-angriberen starter inde på torsdag," fortsætter Thomas Holm. 

Nordicbet* har odds 1,45 på, at Nicklas Bendtner starter inde, mens de har odds 2,45 på, at han ikke gør. 


Kasper Dolbergs dårlige form er også blevet bemærket hos Danske Spil*, der ikke forventer, at han er er finde i startopstillingen.

"Dolberg ville jo normalt være oplagt at overveje som starter, men han har ikke ramt formen endnu. Samtidig har det fungeret rigtig godt med Cornelius på kanten, så det tror vi, at landstræneren holder fast i i de kommende kampe. Så vores bud er Corner (Andreas Cornelius, red.) på kanten, Bendtner i midten og Sisto på den modsatte side," siger Peter Emmike til BetXpert. 

Danmark spiller mod Montenegro torsdag kl. 20.45.