NB: Moneybookers undergår i øjeblikket en omlægning til Skrill. For kunderne betyder denne omlægning ikke noget endnu (andet end nye farver på hjemmesiden), men i sommeren 2012 lanceres der et nyt site med forbedrede funktioner, og Skrill skilter med at de vil levere den næste generation af betalingsløsninger.

Mht konsekvenserne af den nye danske lovgivning: Vores bud (bemærk at det kun er et bud) er at man frit vil kunne bruge e-wallets efter 1. januar. For uddybning se vores lov-FAQ.

Skrill er en såkaldt e-wallet (en elektronisk tegnebog), for det er i sagens natur lige præcis hvad det er: En pung. Et sted på nettet hvor du kan "parkere" dine penge.

En Skrill konto kan også betragtes som en online bank-konto, hvor forskellen fra en almindelig bank-konto ligger i at der ikke er mulighed for at låne penge, og at der ej heller betales renter af dit indestående.

En Skrill-konto kan anvendes til:

• Ind- og udbetaling til/fra bookmaker-konto
• Overførsel til andre personer
• Udbetaling til bank-konto

Skrill lever af gebyrer der pålægges transaktioner foretaget med kontoen. Det er her værd at notere, at overførsler til/fra bookmakere ofte er gratis (hvis valuta er samme) og at diverse transaktions-gebyrer er i den gode ende af markedet.

Enkelte bookmakere (og casinoer) udbetaler ikke til bank-konto, og i visse tilfælde kan man være nødt til at udbetale sit indestående via check, der kan være en ret dyr løsning. Her kan en MB-konto være et godt værktøj til som et led i udbetaling til sin bank-konto så man kan nyde godt af sine gevinster. MB kan også anvendes som en holde-plads for sin bankroll, så man hurtigt (og billigt) kan indsætte penge hos en bookmaker.

Langt de fleste udbydere understøtter efterhånden MB, og den fleksibilitet og besparelse der ligger i at udføre sine transaktioner med MB, gør at vi anbefaler denne service til vores brugere.

Åbning af konto
En MB-konto oprettes specifikt til én person og én email-adresse. Dit login til kontoen vil være den valgte email-adresse ved oprettelse. Denne adresse anvendes i oprettelses processen (ved en verifikations-mail) som en sikkerhedsprocedure.

Ved oprettelsen er det en god ide at have for øje hvilken valuta primært anvender hos sine bookmakere, når man skal vælge MB-kontoens valuta. Det forholder sig sådan, at ved transaktion mellem MB og en udbyder med en anden valuta anvendes en vekslings-kurs, som er lavere end den aktuelle dagskurs. Selvom forskellen ikke er enorm er det stadig værd at tage med, at der kan spares når det kommer til disse ”skjulte” gebyrer.

Ved oprettelsen opfordrer vi til, at man gennemlæser MB’s regler inden kontoen oprettes.

Når oprettelsen er fuldført, og du har indtastet dine personlige oplysninger, er du klar til at bruge din MB-konto. Du logger på via forsiden, ved at anvende din registrerede email-adresse og dit valgte kodeord, samt, det på siden viste, turing-nummer (sikkerhedsprocedure).

Indbetaling – kom godt igang
Der er i tre måder at indsætte midler på sin MB-konto, alle med sine fordele og ulemper.

Der kan indbetales til en MB-konto via bankoverførsel. Denne indbetaling er gebyrfri, men kan tage fra 2 til 5 bankdage før overførslen er fuldført.

Vil man gerne lidt hurtigere igang, er der også mulighed for indbetaling via kreditkort, hvor overførslen sker med det samme. Ulempen herved er, at en overførsel med kreditkort koster 1,9% af det indbetalte beløb i gebyr. Der kan anvendes VISA, VISA Electron, Mastercard (og andre) kreditkort, så der er god chance for at metoden kan anvendes uanset kortets type.

Bemærk at man kan undgå at betale et kortgebyr hvis man laver indbetalingen direkte hos spiludbyderen via Moneybookers' system. Pengene bliver da ikke indsat hos selve Moneybookers, men hos den valgte spiludbyder.

Tredie mulighed er at indbetale ved at foretage en udbetaling fra en af sine udbydere/bookmakere. Såfremt valuta er den samme, vil overførslen i langt de fleste tilfælde være gebyrfri. Dog er det for det meste reglen hos bookmakeren at en udbetaling til en MB-konto ikke kan foretages før der er sket en indbetaling til udbyderen fra netop denne konto.

Udbetaling
Der er tre muligheder for at udbetale fra sin MB-konto.

Første mulighed er at udbetale til sin bank-konto, hvilket kan tage 2-5 bankdage før pengene er på kontoen. Der opkræves her et gebyr på 13.38 kr (1. december 2011).

Der kan også vælges check som udbetalings-middel, også her er der ventetid. Antal dage er ikke oplyst, men der kan forventes et par dages ekspeditionstid plus post-levering. Gebyret på check er 26.02 kr.

Sidste mulighed er at anvende det kreditkort der er registreret på kontoen. Bemærk her, at udbetaling kun kan ske hvis kortet er af typen VISA. Denne metode er den hurtigste af de tre, og tager typisk 1-2 bankdage. Gebyret på denne udbetaling er 13.38 kr.

Skrill Prepaid Mastercard

En anden mulighed for udbetaling er via Skrill' eget Mastercard. Kortet er sammenkædet med din Skrill-konto og kan bruges i både online og offline virksomheder. Kortet kan ligeledes bruges som hævekort i over 1,5 millioner automater verden over.

Der er ingen kredit på kortet, man bruger simpelthen blot af de midler man har stående på sin konto.

Gebyrer for Skrill Prepaid Mastercard:

Årlig pris: 10 euro

Ved betaling i online eller offline butikker/restauranter osv: Gratis (bemærk dog at kortet er udenlandsk hvorfor den enkelte butik sandsynligvis pålægger et gebyr)

Hævning i automater: 1.80 euro

Vekselkurs ved hævning/betaling i anden valuta end kontoen: 1.99%

Daglige hævegrænser:

Ved betaling: 1000 euro

Ved hævning: 250 euro


Beløbsgrænser
Hos MB har hver kunde en grænse for det totale beløb der må overføres ved brug af kontoen. Denne grænse er pålagt af sikkerhedsmæssige årsager. Det har vist sig ikke at være et problem at få hævet denne grænse, såfremt man møder den. Ved at verificere sin adresse, sit kreditkort, samt sin bank-konto kan man tilkendegive sin identitet for MB og derved forsikre dem om, at du er den retmæssige indehaver af konto og tilknyttede kort/bank-oplysninger.

VIP hos Skrill

Der er også en mulighed for at få status som VIP-kunde hos Skrill. Dette medfører fordele som:

- Højere beløbsgrænser for overførsler

- Gratis indbetaling & rabat på vekselgebyr

- Konti i to forskellige valutaer

- Ekstra sikkerhed i form af en security token

- Garanti for dit indestående. I tilfælde af hacket konto refunderer Skrill hele dit indestående

- 24/7 personlig support

- Eksklusive tilbud og cashback

Du kan læse mere om VIP her: https://www.skrill.com

For at blive VIP kræver det, at man overfører et beløb mellem 2000-5000 euro månedligt mellem Skrill og bookmakerne. Gør man det kan man sende en mail og høre om muligheden for at blive VIP.

Specielle services
MB er først og fremmest en online tegnebog, men der er enkelte services, som også tåler at nævnes i en anmeldelse:

• Send sms til danske og udenlandske mobil-telefoner. Prisen er 1.14 kr.
• Du kan uploade dokumenter, og sende fax til fax-numre. Prisen er 1 EUR.
• Modtag pakker fra USA. Skrill World Post leverer pakker fra USA direkte til din hoveddør.
• Send/modtag penge fra andre Moneybookers-brugere


Det er også muligt at anvende MB til e-handel mellem to parter, hvor det overførte beløb låses indtil det bekræftes at den købte vare er modtaget. Hertil kommer en lang række online butikker/services man kan betale for ved brug af MB. Se websitet for flere info.

Support hos Skrill
Skrill support er placeret i England og kan kontaktes via email eller tlf (+44 870 383 0232). Emails sendes via et ”Messaging Centre” på selve siden. Centeret har også en større FAQ hvor svar på en lang række spørgsmål kan findes.

Support svarer hurtigt og har i de tilfælde vi har været i kontakt med dem været imødekommende og behjælpelige.