Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I sidste uge var det Signe Lindkvist, der røg ud af Vild med Dans, dagen efter at Rolf Sørensen havde trukket sig. Dermed gik hele feltet fra at være seks deltagere til nu at være fire deltagere. Efter de to afgange, vurderer Danske Spils oddssættere, at showet nu skifter karakter.

”Vild med Dans er som udgangspunkt et popularitetsshow. Men vi har også i de 15 sæsoner, vi har sat odds på det. set, at på et tidspunkt, når vi nærmer os finalen, så skifter showet lidt karakter, og bliver et egentligt danseshow. Og det er det, vi kommer til at se nu, hvor der er fire dansere tilbage, som alle mere eller mindre kan danse,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*.

Blandt de resterende dansere er det Molly Egelind, som er oddssætternes storfavorit til at vinde Vild med Dans.

”Molly Egelind har faktisk været vores favorit fra dag 1, og hun har danset på et højt niveau alle ugerne igennem. Undervejs har Simon Stenspil været vores største udfordrer til Molly, men dansemæssigt holder han ikke helt samme høje og stabile niveau, som Molly Egelind gør. Og det er også derfor, hun står til odds 1,40, mens Simon Stenspil, der er nærmeste forfølger, giver odds 4,75,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Lucy Love er igen oddssætternes favorit til at ryge ud:

”Lucy Love har været i tre omdanse indtil videre, samtidig med hun er den af de tilbageværende deltagere, der gennemsnitligt scorer lavest fra dommerne, så derfor giver vi odds 1,55 på, at Lucy Love må forlade programmet efter fredagens show,” siger den oddsansvarlige.