Lørdag aften skal det danske fodboldlandshold i aktion på Stadionul Zimbru, hvor Moldova tager imod. BetXpert bringer her forskellige odds på Moldova - Danmark, der mødes i VM-kvalifikationens syvende spillerunde. 

Det danske landshold har de seneste fire måneder virkelig vundet danskernes hjerter. Man kunne måske tænke, at ekstasen omkring landsholdet ville aftage en smule efter sommerens EM, men landsholdsfeberen regerer i den grad stadig blandt danskerne, hvilket vi senest så i september med hjemmekampene mod Skotland og Israel. Her var der udsolgt til begge kampe, og det samme er tilfældet til de to resterende hjemmekampe i 2021 mod Østrig og Færøerne.


Danmark er ved at kvalificere sig til VM i 2022 i sikker stil. Efter seks spillerunder står Kasper Hjulmands danske landshold noteret for 18 point og en vanvittig målscore på 22-0. Danmark er det eneste hold i hele den europæiske del af kvalifikationen, der har holdt rent bur i samtlige kampe indtil videre. Derudover har Danmark formået at score hele 22 gange, og det er kun Holland, der står noteret for samme antal mål scoret efter seks spillerunder. 

Odds på Moldova - Danmark

Nedenfor kan du se de bedste odds på Moldova - Danmark, der tørner sammen på Stadionul Zimbru i Chișinău lørdag aften. Der er kampstart klokken 20.45, og du kan se kampen direkte på Kanal 5 og discovery+. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Moldova 36,00
Uafgjort 10,00
Danmark 1,12
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 1,52
Under 2,5 2,70
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 3,15
Nej 1,40
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Kasper Dolberg scorer 1,78
Yussuf Poulsen scorer 1,96
Jonas Wind scorer 2,05
Mikkel Damsgaard scorer 2,30
Joakim Mæhle scorer 3,20
Pierre-Emile Højbjerg scorer 4,33
Thomas Delaney scorer 5,50
Daniel Wass scorer 6,00
Sergiu Platica scorer 7,50
Ion Nicolaescu scorer 8,50
Andreas Christensen scorer 9,50
Simon Kjær scorer 9,50

Odds på Moldova - Danmark er senest opdateret torsdag den 7. oktober klokken 12.55.

Spil på Moldova - Danmark hos NordicBet

Det kan ikke ligefrem komme som en overraskelse, at Danmark er massive favoritter til at vinde lørdagens VM-kvalifikationskamp i Moldova. Det første møde mellem de to i marts endte med en sejr på hele 8-0 til Danmark. Du kan få odds 1,12 hos Bet365* på Danmark-sejr. Uafgjort giver odds 10,00 hos Betfair Sportsbook*, og Moldova-sejren giver odds 36,00 hos NordicBet*. Du kan finde alle spilforslag fra BetXperts ekspertpanel her.

Danmark er godt på vej til at kvalificere sig til næste vinters VM-slutrunde i Qatar. Hvis Danmark vinder de næste to kampe mod Moldova og Østrig, er kvalifikationen i hus. Skulle det glippe at vinde de to kampe, vil Danmark dog stadig have meget gode muligheder for at gå direkte videre til det udskældte VM i ørkenstaten Qatar. 

Da Kasper Hjulmands tropper senest var i aktion, blev det til en storsejr i Parken på 5-0 mod Israel, og det var fem forskellige spillere, der stod for de danske mål i den kamp. Yussuf Poulsen sparkede Danmark i front efter 28 minutters spil, og Simon Kjær øgede til 2-0 få minutter senere på et fint hovedstød. Inden pausefløjtet nåede Andreas Skov Olsen at gøre det til 3-0 på en smuk helflugter. Efter 58 minutters spil headede Thomas Delaney bolden i nettet til 4-0, og Andreas Cornelius lukkede og slukkede målfesten med sit hovedstødsmål i overtiden. 

Moldova tabte deres tre VM-kvalifikationskampe i september, og de ligger sidst i Gruppe F med et point og en målscore på 3-18. Deres hidtil eneste point kom i hjemmekampen mod Færøerne i marts måned. Det omvendte opgør på Færøerne, der er Moldovas seneste landskamp, endte med en færøsk sejr på 2-1. 

Som nævnt vandt Danmark med hele 8-0, da de to hold mødtes i marts måned på MCH Arena i Herning. Det var i øvrigt i denne kamp, at Marcus Ingvartsen fik debut på det danske landshold, og han debuterede endda med en scoring. Ud over Ingvartsen scorede også Jens Stryger Larsen, Mathias Jensen og Robert Skov en enkelt gang i opgøret, mens både Kasper Dolberg og Mikkel Damsgaard lavede to mål hver. 

Bud på startopstillinger

Moldova: Avram - Posmac, Bolohan, Armas - Jardan, Dros, Rata, Platica - Antoniuc, Nicolaescu, Ginsari 

Danmark: Schmeichel - Wass, Andersen, Vestergaard, Stryger Larsen - Jensen, Nørgaard, Delaney - Skov Olsen, Poulsen, Daramy 

Ovenstående bud på startopstillinger er fra WhoScored.

Moldova er uden deres på papiret to største navne i form af Oleg Reabciuk og Artur Ionita i kampen mod Danmark. Førstnævnte er ude med karantæne, mens Ionita ikke er udtaget.

Danmark er uden Martin Braithwaite, men Kasper Dolberg er til gengæld tilbage i den danske trup igen. Man kan nemt forestille sig, at Kasper Hjulmand vælger at bringe en del reserver fra start i kampen mod Moldova, ligesom han gjorde det i det omvendte opgør i Danmark tilbage i foråret. 

Danmarks trup mod Moldova og Østrig

Målmænd:

Kasper Schmeichel, Leicester
Frederik Rønnow, Union Berlin
Jesper Hansen, AGF

Forsvarsspillere:

Andreas Christensen, Chelsea
Simon Kjær, Milan
Jannik Vestergaard, Leicester
Rasmus Nissen Kristensen, Red Bull Salzburg
Daniel Wass, Valencia
Jens Stryger Larsen, Udinese
Joakim Mæhle, Atalanta
Joachim Andersen, Crystal Palace

Midtbanespillere og angrebsspillere:

Thomas Delaney, Sevilla
Pierre-Emile Højbjerg, Tottenham
Mathias Jensen, Brentford
Christian Nørgaard, Brentford
Mikkel Damsgaard, Sampdoria
Andreas Skov Olsen, Bologna
Andreas Cornelius, Trabzonspor
Jonas Wind, FCK
Kasper Dolberg, Nice
Yussuf Poulsen, RB Leipzig
Mohamed Daramy, Ajax
Jacob Bruun Larsen, Hoffenheim