Torsdag aften møder Danmarks U21-landshold Skotlands ditto i Edinburgh i EM-kvalifikationen. BetXpert har fundet forskellige odds på Skotland U21 - Danmark U21. 

Jesper Sørensen blev i slutningen af august præsenteret som U21-landstræner for Danmark, og udekampen mod Kazakhstan i EM-kvalifikationen i begyndelsen af september, var den første kamp for ham, hvor der var vigtige point på spil. Her blev det til en snæver 1-0-sejr på et relativt sent sejrsmål af FCK's William Bøving. Kazakhstan var netop blevet reduceret til ti mand, da Bøving med en følt inderside bragte Danmark foran. 


Skotterne spillede også på udebane i deres første kamp i gruppen. Her var de en tur i Bursa for at møde Tyrkiet, og de kom hjem med et fint 1-1-resultat. St. Johnstone-angriberen Glenn Middleton bragte Skotland foran efter ni minutters spil, og den stilling holdt frem til det 75. minut, hvor Enis Destan udlignede for Tyrkiet. 

Odds på Skotland U21 - Danmark U21

Nedenfor finder du de bedste odds på Skotland U21 - Danmark U21, der mødes på Tynecastle Stadium i Edinburgh i kvalifikationen til U21 EM. Der er kampstart klokken 20.05 på torsdag, og du kan se kampen direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play med det rette abonnement. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Skotland 3,35
Uafgjort 3,30
Danmark 2,20
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,90
Under 2,5 mål 1,80
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,72
Nej 2,00
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Magnus Warming scorer 3,10
Glenn Middleton scorer 3,55
Gustav Isaksen scorer 3,60
Maurits Kjærgaard scorer 3,60
Albert Grønbæk scorer 3,95
Victor Jensen scorer 3,95
Jesper Lindstrøm scorer 3,95
Dapo Mebude scorer 4,20
James Scott scorer 4,20
William Bøving scorer 4,30

Odds på Skotland U21 - Danmark U21 er senest opdateret tirsdag den 5. oktober klokken 10.25. 


Danmarks U21-landshold er i bookmakernes øjne favoritter til at vinde torsdagens udekamp i Skotland. Du kan få odds 2,20 på dansk sejr hos Betfair Sportsbook*, mens en Skotland-sejr giver odds 3,35 hos Danske Spil. En pointdeling kan du få odds 3,30 på hos Danske Spil. Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du se dem her. 

Ifølge Transfermarkt er venstrebacken Josh Doig, der til dagligt spiller i Hibernian, den mest værdifulde spiller på det skotske hold. Doig er vurderet til at være fire millioner euro værd. Hibernian-backen, der også kan spille venstre midtbane, debuterede på det skotske U21-landshold i begyndelsen af september i udekampen mod Tyrkiet i EM-kvalifikationen. 

Hos Danmark er Jesper Lindstrøm den mest værdifulde spiller ifølge Transfermarkt. Frankfurt-spilleren er vurderet til at være syv millioner euro værd, og det var også det beløb, Frankfurt betalte for ham i sommerens transfervindue. Lindstrøm har indtil videre spillet syv kampe i Bundesligaen for sin nye klub, og han har endnu ikke lavet en assist eller et mål i den bedste tyske række. Det har han til gengæld for det danske U21-landshold. I otte kampe er det blevet til to mål og to assists for midtbanemanden. 

Danmark og Skotland mødtes i september i VM-kvalifikationen, men vi skal over over 13 år tilbage i tiden for at finde seneste U21-møde mellem de to nationer. Dengang var de også i EM-kvalifikationsgruppe sammen. I september 2008, hvor seneste møde fandt sted, vandt Danmark med 1-0 på et mål af Nicklas Pedersen. I den kamp vogtede Kasper Schmeichel i øvrigt det danske bur, og han er den eneste fra holdet dengang, der er at finde på A-landsholdet i dag. 

Danmarks trup 

Herunder kan du se, hvilke spillere Jesper Sørensen har udtaget til kampene mod Skotland og Belgien. I første omgang havde Jesper Sørensen udtaget Wahid Faghir og Nikolai Baden, men begge spillere er skadet, og i stedet er Casper Tengstedt og Mikkel Kaufmann indkaldt til truppen. 

Målmænd:

Lucas Pedersen, Viborg
Mads Hermansen, Brøndby

Forsvarsspillere:

Frederik Winther, Augsburg
Japhet Sery, SK Brann
Mathias Ross Jensen, AaB
Nikolas Dyhr, FC Midtjylland
Oliver Villadsen, FC Nordsjælland
Rasmus Carstensen, Silkeborg
Sebastian Hausner, AGF
Victor Kristiansen, FCK

Midtbanespillere:

Albert Grønbæk, AGF
Casper Tengstedt, AC Horsens
Gustav Isaksen, FC Midtjylland
Jesper Lindstrøm, Eintracht Frankfurt
Mads Bidstrup, Brentford
Maurits Kjærgaard, Red Bull Salzburg
Morten Frendrup, Brøndby
Nikolas Nartey, Stuttgart
Victor Jensen, Ajax

Angribere:

Magnus Warming, Torino
Mikkel Kaufmann, HSV
William Bøving, FCK

Du kan her finde en oversigt over bettingsider