Der var rigeligt med spænding på månedens sidste dag, men afslutningen i månedskonkurrencen af OddsXpert blev lidt af en fuser. Som vi kunne berette i går lå "FCMadz" lunt i svinget til at tage månedens tredieplads, og med en passende afstand til forfølgerne afholdt han sig fra at tippe og kørte podiepladsen sikkert i hus. Det var dog langt fra ventet at de to duellanter i toppen ville forsøge samme taktik. "Lauge" kunne med et korrekt tip have smuttet op på førstepladsen, men intet ændrede sig i toppen, da både han og "Mike Larsen" sprang over. Dermed tog BetXperts MLS-mand titlen som OddsXpert i juli måned.

Præmierne fordeler sig dermed således og udbetales alle på en Sportingbet konto:
1. Mike Larsen - 1.500 DKK
2. Lauge - 1.000 DKK
3. FCMadz - 500 DKK

Ugekonkurrencen
I OddsXpert handler det mest af alt om at ramme de rigtige tegn, men det er ikke uvæsentligt at vælge sine slag med omhu. Et forkert tegn kan være altafgørende, især i de ugentlige konkurrencer. Dette var "Nissen" fuldt ud bevidst om, hvorfor han på en vanskelig fredag valgte ikke at afgive et tip. Dette viste sig at være ret så fornuftigt, for forfølgerne faldt alle og tabte et vigtigt skridt i konkurrencen. "Nissen" tippede 6 ud af 6 rigtige, til totalt 7,60 point. På 2. og 3. pladsen finder vi "fckeren" og "etter" med hhv. 7,25 og 7,10 point. Havde bare en af disse afholdt sig fra spil på den skæbnessvangre fredag, var de gået forbi "Nissen".

For sejren belønnes "Nissen" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.