Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Brøndby, FCM og FCK skal spille fjerde og sidste runde i EL-kvalifikationen. Ifølge Danske Spil*, så kvalificerer mindst ét dansk hold sig til gruppespillet.

-Vi har odds 1,18 på, at mindst ét dansk hold kvalificerer sig til gruppespillet i Europa League. FCM er de største favoritter til at gå videre blandt de tre danske hold. Her tilbyder vi odds 1,75. FCM er efterfulgt af Brøndby til odds 2,30, mens FCK giver odds 2,55, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:

- FCK har trukket den klart sværeste modstander i italienske Atalanta. Samlet set gik de videre 6-1 imod Hapoel Haifa, hvor danske Cornelius faktisk scorede det sidste mål i returopgøret. Med danske øjne bliver det selvfølgelig også interessant at se ham imod sine gamle holdkammerater fra FCK. Italienerne har oprustet i transfervinduet med ankomsten af Duvan Zapata og Bryan Cristante, så vores chancevurdering er, at de ca. 61% favoritter.

- Brøndby møder Genk. Det bliver også en svær modstander. Rent historisk er det et hold som har spillet Europæisk fodbold masser af gange. Hele otte gange har de nemlig spillet Europa League. Med danske øjne bliver det igen et interessant opgør at følge, da danske Marcus Ingvartsen jo spiller for Genk. Vores chancevurdering er, at Brøndby har 43% chance for at gå videre, siger Peter Emmike.

- Til sidst er der FCM. De er favoritter imod vores svenske naboer fra Malmö FF. Helt enkelt, så vurderer vi FCM til at være et bedre hold, og så har de også fordelen af at spille returopgøret på hjemmebane. Vi giver FCM 57% chance for at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League.

Vil du spille på hvilke af de danske hold der kvalificerer sig til gruppespillet? Gør det her.