Lørdag nat kan du følge århundredets boksekamp – og der er gode penge at tjene på en VM-titel til Mikkel Kessler.

Når Mikkel Kessler, Danmarks dobbelte WBA & WBC Verdensmester, går i ringen på Millennium Stadium i Cardiff mod den walisiske WBO World Champion Joe Calzaghe, vil en stor del af den mandlige befolkning i Danmark mødes til natmad og kolde pilsnere og følge det spændende opgør på Viasat Pay-per-view. De 500,- kroner det koster at se kampen, kan hurtigt tjenes hjem på en sejr til Mikkel Kessler, vinder han i en af de første tre runder, får du pengene igen 21 gange.

Online bookmakeren Betway.com har mange odds på kampen. En sejr til Joe Calzaghe giver odds 1,65, mens en sejr til Kessler giver pengene 2.15 gange igen. ”På denne, med danske øjne, utrolige spændende boksekamp har vi fået vores bookmakere til at sætte en del forskellige odds på kampen, så vores kunder, kan få lidt ekstra spænding på kampen. Der kan blandt andet spilles på i hvilken runde kampen vindes og om det er på knock out siger Claus Rademacher, marketing direktør hos Betway.com. Af de lidt mere ”sjove” odds kan nævnes odds 76 på, at der bliver lavet en ”Tyson”, det vil sige, hvis en af bokserne får bidt en del af øret af.

”Det bliver vildt spændende og jeg må indrømme, at jeg er uenig med vores bookmaker, der har Joe Calzaghe som favorit. Jeg mener, at kampen er fuldstændig åben og tror og håber på, at Mikkel Kessler vinder kampen – men som dansker er jeg nok ikke helt objektiv”, siger Claus Rademacher smilende. ”

Du kan se alle odds på kampen hos Betway.com