Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danmark kvalificerede sig til den olympiske håndboldturnering i weekenden, og holdet har en målsætning om en Top 3-placering.

Et resultat som Oddset anser for realistisk at opnå: 

- Danmark skal i vores optik være favoritter til at komme i Top 3 og dermed vinde OL-medalje. Vi vurderer Mikkel Hansen og co. som næstfavoritter i den olympiske turnering – efter de regerende olympiske mestre fra Frankrig, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Det er en klar fordel for Danmark, at Spanien ikke kvalificerede sig til OL, og som vi ser det, skal Danmark kæmpe imod fem stærke europæiske mandskaber og Qatar om de to pladser efter Frankrig.

På trods af de danske herrers kedelige resultater ved de seneste to OL-slutrunder, tror vi det vil lykkes at vinde metal denne gang, fortæller Peter Emmike.

Oddset er 1,70 på, at der bliver hængt gyldent metal rundt om halsen på de danske håndboldherrer. Omvendt fordobles dit indskud, hvis Mikkel Hansen og co. må forlade Rio tomhændet.

Ultimativ dansk succes og guld giver odds 4,00.

Spil på den olympiske håndboldturnering hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/olympic-handball

OL herrehåndbold - Kommer Danmark i Top3?

Ja                       odds 1,70

Nej                     odds 2,00

Vinder OL herrehåndbold - udvalgte odds:

Frankrig              odds 2,25

Danmark             odds 4,00

Kroatien              odds 6,50

Tyskland             odds 8,00

Qatar                  odds 12,00

Polen                  odds 14,00