Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Mikkel Hansen er oppe imod en kroat, to franskmænd og en Qatar-spiller i kampen om at blive kåret som verdens bedste håndboldspiller 2015. Danske Spil* forudser endnu en titel til den danske verdensstjerne

Fem kandidater er tilbage i den prestigefyldte titel om at kunne kalde sig verdens bedste mandlige håndboldspiller i 2015 – deriblandt danske Mikkel Hansen.


Mikkel Hansens vandt titlen tilbage i 2011 og er i år Danske Spils favorit til at gentage bedriften. Den danske landsholdsspiller skal forvente hårdest kamp fra sin franske holdkammerat i PSG, Nikola Karabatic, men også 2013-vinderen, Domagoj Duvnjak, kan udfordre den danske håndboldstjerne

vurderer Danske Spil*.

Mikkel Hansen er favorit i odds 2,35, mens Nikola Karabatic står i odds 2,50. Domagoj Duvnjak 6-dobler indskuddet på Oddset.

- Mikkel Hansen er vores favorit til titlen, da han gennem hele sæsonen har været fantastisk i den franske liga, hvor han er suveræn topscorer. Tilmed har han også været forrygende i Champions League 2015/2016-sæsonen, hvor han ligeledes er topscorer og har spillet Paris SG frem til Final4, siger oddssætter Jan Trier.

- Nikola Karabatic er Hansens største udfordrer. Karabatic har også haft et glimrende 2015, hvor han blandt andet var styrmanden på det franske landshold, der vandt VM i Qatar. Den rutinerede franskmand vandt titlen senest i 2014 og har gennem de sidste 5-6 sæsonen konstant været blandt verdens bedste. Vi forudser dog, at Mikkel Hansen løber med den fornemme titel denne gang, fortæller Jan Trier.

Hvem tror du bliver verdens bedste håndboldspiller 2015?
Spil på vinderen her hos Danske Spil*:

http://odd.st/VerdensBedsteHåndboldspiller