Vi kan i midtugen byde på tips til bl.a. ligakampe i Frankrig og Spanien (og en enkelt i England) samt pokalkampe i Italien...

 

Sæsonafslutningen sig nærmer i de store europæiske ligaer, men derfor trækkes pinen ikke nødvendigvis ud for spillere og fans - eller alle os, der bare gerne vil spille på kampene.

Midtugen byder således på fuldt kampprogram i både den bedste række i både Spanien og Frankrig, mens italienerne bydes op til returkampe i Coppa Italia-semifinalerne. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan vi allerede i aften få lidt afklaring - eller endnu mere spænding - i den engelske Premier League.

Manchester City tager imod Tottenham i en udsat kamp - det vil være begge holds 36. kamp og bringe dem op på niveau med de øvrige hold i rækken. Med en sejr vil Tottenham holde sig inde i kampen om de europæiske pladser - og sikre at Everton ikke kan nå dem - mens City med en sejr holder sig inde i kampen om tredjepladsen og en direkte plads i CL-gruppespillet.

Nikolai Pedersen har forfattet en analyse tip kampen, hvor han anbefaler spil på at Tottenham tager mindst ét point med fra Manchester. Læs analysen og se tippet her.

I den spanske Primera Division har Martin Knudsen fundet værdi i at Malaga i aften tager sejren når Gijon kommer på besøg, mens Torben N. Sørensen på baggrund af holdenes motivation ser god værdi i at Levante og Barcelona deler i porten onsdag til flotte odds 5,50. Flere tips er på vej til onsdagens spanske kampe.

Jens Bøye har også hevet en mindre oddsbombe op af hatten til det ene af aftenens opgør i den bedste franske række, hvor Saint Etienne tager imod Lille.

Den første returkamp i Coppa Italia-semifinalerne står i aften mellem Palermo og Milan, og vi har en forumtråd kørende om denne kamp.

Vores ekspert i de lavere skotske rækker, formstærke Jonas Germannsen, har fundet to tips til onsdagens op-/nedrykningskampe. Klik ind på Jonas' side for at se disse.

Derudover kan vi byde på tennistips fra Rom, hvor både herrerne og damerne er i gang med opvarmningen til French Open. Rasmus M. Jensen har tre tips ude til dagens kampe (bemærk spilstop allerede fra kl. 13).

Klik ind på vores Match Center for et samlet overblik over dagens (og de kommende dages) kampe. Har du input til en kamp, så start endelig en forumtråd, så vi kan få gang i debatten.