Sponsoreret indhold fra NordicBet

Morten Olsen er færdig som landstræner, når hans kontrakt udløber til næste år. Ifølge bookmakeren NordicBet hedder afløseren Michael Laudrup, der flere gange har været i spil til posten og efter alt at dømme nu er klar til at vende hjem. 

Det var noget af en bombe, som landstræner Morten Olsen smed under dagens pressemøde, der egentlig skulle handle om spillertruppen til de to testkampe mod USA og Frankrig senere på måneden. De fleste havde nok forventet, at konflikten mellem DBU og landsholdsspillerne ville tage fokus, men i stedet blev kameralinserne rettet mod Olsen selv, da han noget overraskende meddelte sin afgang som landstræner pr. 1. juli 2016. Ifølge bookmakeren NordicBet er Michael Laudrup storfavorit til at overtage stafetten fra Morten Olsen, der har stået i spidsen for nationalmandskabet i over 15 år. 

"Michael Laudrup er den eneste danske træner med solid international erfaring. Det har længe været forventet, at han på et eller andet tidspunkt ville vende hjem til Danmark, og han har allerede været en del af landstrænerteamet som assistent for Morten Olsen. Derudover nyder han stor respekt hos spillere og ledere, så hvis han er villig til at gå markant ned i løn, er jobbet hans. Laudrup bliver landstræner, hvis han vil," lyder den bastante udmelding fraNordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen. 

Michael Laudrup har flere gange været nævnt som brandvarmt træneremne og måtte senest selv gå i pressen for at aflive spekulationerne. Men denne gang er timingen ifølge NordicBet helt perfekt for Laudrup.

"Han har ikke haft den vilde succes som klubtræner og ligner heller ikke en, der trives specielt godt under det daglige og tunge pres i en stor ligaklub. Laudrup har selv meddelt, at han ikke ønsker at være toptræner i mange år frem i tiden, så også i den sammenhæng vil det passe glimrende for ham at vende hjem nu," siger Tonni Munk Jensen.

Svenske Erik Hamrén er nummer to på NordicBets liste over mulige landstræneremner. Hamréns kontrakt med det svenske landshold udløber snart, og han har tidligere vist sit værd i Danmark, hvor han gjorde AaB til dansk mester og efterfølgende blev kåret som årets træner. Også den klubløse Kasper Hjulmand, FC Københavns Ståle Solbakken og AGF-træner Morten Wieghorst er med i toppen af favoritfeltet.

Hvem er dansk landstræner den 1. august 2016?
Michael Laudrup 2.00
Erik Hamrén 5.00
Kasper Hjulmand 5.00
Ståle Solbakken 7.50
Morten Olsen 7.50
Morten Wieghorst 10.00
Guus Hiddink 10.00
Jess Thorup 12.50
Kent Nielsen 12.50
Troels Bech 15.00
Lars Olsen 15.00
Glen Riddersholm 15.00
Ole Gunnar Solskjær 19.50
Thomas Frank 19.50
Sven-Göran Eriksson 30.00
Peter Sørensen 50.00
Jon Dahl Tomasson 50.00
Niels Frederiksen 50.00
Jonas Dal 100.00
Frank Arnesen 250.00
Peter Schmeichel 250.00
John Faxe Jensen 250.00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Specialspil